Principal » Gaming » Cum să începeți să jucați triburi?

Cum să începeți să jucați triburi?

Gaming  : Cum să începeți să jucați triburi?

Triburile sunt un joc popular de browser, standard pentru jocuri strategice, construcții. Dacă intenționați să începeți un gameplay, merită să știți cum să începeți să jucați triburi. 

Triburi Acesta este un joc de strategie în care conduceți un sat - vă ocupați de achiziționarea de materii prime, punerea clădirilor și recrutarea armatei. Satul este un mini-stat care poate interacționa cu ceilalți, controlat și de jucători. 

Dacă începe jocul pe un server nou, în cazul în care jucătorii începe, de asemenea distractiv, puteți începe în curs de dezvoltare sat de la obtinerea de materii prime în pace. Pariați primăria. Trebuie să construiți o cherestea, o cărămidă și un hut de fier. Aceste trei clădiri vor permite lemn, argilă și fier. Materiile prime vor folosi pentru a construi clădiri noi. Merită să punem un granar și un clipboard. Acesta din urmă este deosebit de important, care vă permite să ascundeți materiile prime de la atacul altor jucători. La momentul atacului asupra satului, dacă apărarea este întreruptă, strikerul dobândește unele dintre materiile prime. Pentru a vă proteja, ar trebui să le transferați în clipboard. În faza inițială a jocului, merită să construim un zid defensiv și să-l extindeți treptat. 

Nu puteți uita de armată, chiar dacă avem planuri pentru un joc liniștit. Construi o barăci și mai târziu - un hambar. În prima clădire veți primi infanterie. Pentru călăreții ar putea dori să pună în faza ulterioară a jocului. După construirea unui barack, veți putea să puneți o forță. 

O altă clădire notabilă este piața, care oferă acces la opțiuni de tranzacționare. Dacă intenționați să atacați rapid asupra altor jucători, puteți construi un atelier, acordând acces la producția de arme de asediu, dar dacă nu intenționați să organizați un atac, nu cheltuiți resurse valoroase. 

Asigurați-vă că dezvoltarea clădirilor - costă o mulțime de bani, dar permit indivizilor să accelereze producția și materiile prime, precum și să permită plasarea unor noi clădiri.  

În timpul jocului veți primi rapoarte. Acestea pot afecta atacurile adversarului (), precum și aspecte legate de pace ale NP. comerț. Verificați nivelul unităților dvs. în raport cu adversarul. Înainte de a lua atacul ar trebui să verifice puterea simulatorului de soldați. 

Amintiți-vă că începeți gameplay-ul, trebuie să fiți gata să bateți atacul. Unii jucători încearcă să invadeze și să încerce să preiau satul cât mai curând posibil. Dacă reușesc, va trebui să începeți să jucați din nou, departe de zona jucătorilor puternici, care vă vor ajuta să vă luptați pentru a domina în zonă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu