Principal » Gaming » Cum să începeți să jucați MINECRAFT?

Cum să începeți să jucați MINECRAFT?

Gaming  : Cum să începeți să jucați MINECRAFT?

Minecraft Acesta este un joc care oferă o mare libertate în gameplay. Multe depinde doar de noi și de creativitatea noastră. Dar mai întâi trebuie să treceți prin etapele inițiale. Cum să începeți să jucați MINECRAFT?

Prima problemă este de a achiziționa jocul. Înainte de a cumpăra o versiune completă, verificați versiunea demo. Creați un cont pe Minecraft.Net (contul Mojang) și descărcați versiunea demo. 

Apoi, trebuie să alegeți unul dintre cele două moduri principale de joc: modul creativ sau de supraviețuire. În primul moment puteți explora lumea, creați clădiri, construcții, trageți cu extracție și design. Nu aveți probleme cu materiile prime. Numai imaginația voastră vă limitează. Puteți dezactiva orice amenințări. 

În modul de supraviețuire trebuie să luptați pentru fiecare resursă. Obținerea lemnului, alimentelor, luptei cu păianjeni și zombi. Nu veți fi niciodată în siguranță. După citirea bazelor într-un mod unic de jucător, capul în modul multiplayer. Mergeți la unul dintre servere și începeți să vă distrați. Veți cunoaște comunitatea care vă va ajuta și vă va permite să descoperiți mai multe secrete minecraft.

Dacă nu știți cum să creați diferite tipuri de articole - verificați următoarele ghiduri:

Minecraft - cum să faci un gard?

Minecraft - cum să faci un anvil?

Minecraft - cum să faci o scară?

Minecraft - cum să faci o brichetă?

Recomandat
Lasă Un Comentariu