Principal » Gaming » Cum să începeți să jucați filme de groază?

Cum să începeți să jucați filme de groază?

Gaming  : Cum să începeți să jucați filme de groază?

Ororile sunt recunoscătoare, deși greutățile din jocul video. Atât pentru producător, cât și pentru jucător. Primul trebuie să construiască în mod corespunzător un climat, iar destinatarul, datorită supravegherii eroului, experimentează evenimente într-un mod diferit decât atunci când vizionează un film. Jocurile de groază sunt, fără îndoială, o propunere pentru curajous, dar vă poate oferi o mulțime de distracție incredibil de distractivă. 

 

Iubitorii de groază cu numai PC-ul nu se pot familiariza cu toate notele cu titluri. Multe ororile au fost create de japonezi pentru console. O atenție deosebită este să vă acordați atenție seriei Silent Hill. Pentru ea, nu o persoană cumpărată Playstation 2 (pentru Silent Hill 2). Un film de groază mai uscată, poate ajunge la această consolă retro, cumpărând-o pentru mai multe zeci de zloți, și du-te la clima, lumii întunecate. Silent Hill nu sperie monștrii și atmosfera, care este neobișnuită în jocurile video.  Din fericire, în versiunea PC au apărut unele părți ale seriei. 

Cu toate acestea, vom decide să cumpărăm o consolă, merită verificarea pieței jocurilor cu PC. Când începeți să jucați filme de groază, merită să puneți ceva de la mainstream sau un joc de vânzare în milioane de bucăți, o serie populară. Un astfel de grup poate include producțiile semnate de brandul spațial mort. 

Spațiul mort este o combinație de jocuri de acțiune cu groază. Creatorii au construit un climat dens și futurist. Jocul nu este cea mai teribilă groază din lume, dar cu siguranță - poate sperie. Dacă credeți cum să începeți să jucați filme de groază, fără îndoială - verificați spațiul mort și apoi alergați spre mai multă producție de nișă. 

O groază reală, terifiantă, cu sânge și oase este o serie Amnezie. Acesta este un joc independent, creat de un mic studio care poate construi un climat de înghețare. Aceasta este o poziție pentru persoanele cu nervi puternici. Mai ales când este pornit noaptea. 

O propunere interesantă pentru jucător este Printre somn, În care jucătorul ia un copil care își explorează camera și visele. Climatul întunecat și o abordare interesantă a subiectului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu