Principal » Gaming » Cum să începeți să jucați Dota 2?

Cum să începeți să jucați Dota 2?

Gaming  : Cum să începeți să jucați Dota 2?

DOTA 2 Acesta este un joc de mobil care se bucură de o mare popularitate m.în. Datorită faptului că este gratuit. Iată un ghid cum să faceți primele ore cu jocul au fost cele mai ușoare. 

Înainte de a răspunde la întrebarea Cum să începem să jucați Dota 2, trebuie să obținem un joc. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți un cont Free Steam, descărcând o aplicație client, conectarea la IT și Instalarea Dota 2.  După descărcarea OK. 8,3 GB, putem începe să jucăm.

La început, prea multe eroi pot fi o problemă. Există peste 100 de caractere în joc. Cum de a alege cele mai bune? Ce clasa?

O serie de caractere au fost date la eliminarea jucătorului. Suportul se ocupă de susținerea eroului de transport care poate cere daune mari. Dezactivatorul este capabil să lupte cu amploarea adversarului și poate, de asemenea, să imobilizeze adversarii. Durabil este un rezervor popular, adică un erou extrem de durabil, care începe să lovească o mare parte din răniri, astfel încât alți eroi care au o cantitate mai mică de viață ar fi capabili să-și îndeplinească sarcinile. Jungler este forma celor mai bune degete în lupta împotriva monștrilor controlată de inteligența artificială. Uciderea lor dă acces la aur și experiență, ceea ce este important în skirmeni cu adversari. Merită atenția este căutătorul sau o figură care poate efectua o lovitură combinată foarte puternică. Unele abilități se conectează - depinde mult de caracterul în sine. Ce eroi aleg? Merită atenția la începutul jocului sunt: Drow Ranger, Lich, Wraith King, Crystal Maiden, Drow.

Mecanica jocului DOTA 2 Este exigentă, astfel încât primele meciuri vor fi extrem de dificile. Trebuie să vă pregătiți pentru o eșec frecventă. Pentru a îmbunătăți jocul, merită vizionarea mai multor meciuri de echipe profesionale și replemente. Este necesar să se analizeze jocurile și să caute erori. Merită să ne amintim că DotA 2 este mai exigentă decât Leauge de legende. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu