Principal » Gaming » Cum să începeți să jucați CS?

Cum să începeți să jucați CS?

Gaming  : Cum să începeți să jucați CS?

Counter-Strike este una dintre cele mai populare serii de jocuri FPS concentrate pe gameplay-ul de rețea. Cum să începeți să jucați CS? Iată un scurt ghid despre cum să obțineți un joc pe care versiunea câștiga și cum să vă pregătiți să se refere la succes. 

Cea mai recentă ediție a seriei este Counter-Strike: Ofensive globale. Jocul a debutat în 2012 și a devenit foarte popular, jucători care iau părțile anterioare: Counter-Strike: sursă și cel mai bun cu mulți ani în urmă Counter-Stirk 1.6. Alte versiuni, NP. Counter-Strike: condiția zero nu sunt atât de des alese. 

Dacă vrem să începem să jucăm cu o serie, merită să ne atingem Counter-Strike: Ofensive globale - Aceasta este singura parte dezvoltată, cu un bun cadre grafic și atracții pe care nu le vom găsi în piesele mai vechi. Ele sunt M.în. Moduri noi de joc (Deathmatch, simplificată, demo) sau funcții de personalizare (piei, autocolante). 

Counter-Strike: Ofensive globale, La fel ca piesele anterioare, nu are o versiune demo, deci este necesar să cumpărați o versiune completă a jocului distribuit pe platforma de aburi. Contul de jucător este necesar.

Counter-Strike: Ofensive globale este o producție de gameplay de rețea. Nu există o campanie pentru un singur jucător sau o misiune de caracteristică, dar înainte de a începe jocul, merită să mergeți la tutorial. Aceasta este o pregătire de bază care vă permite să vă familiarizați cu controlul. Înainte de a începe să jucați cu un eveniment real, merită să vă pregătiți abilitățile: jucați câteva meciuri la nivel local, cu roboți. Caracterele controlate de calculator vor fi o țintă ușoară care vă va permite să practici și să vă familiarizați cu hărțile a căror cunoaștere este extrem de importantă. 

După o scurtă introducere la mecanica jocului, distracția poate începe în modul Deathmatch care vă permite să exercitați acuratețe și trimitere la modul simplu. Acesta este modul clasic cunoscut din versiunile mai vechi de contra-grevă, în care jucătorii sunt împărțiți în echipe și concurează unul cu celălalt pe harta în care ar trebui să fie plasate (pentru teroriști) sau dezarmare (în cazul forțelor antiteroriste) sau apăra sau ostatici. În acest mod, jucătorii pot părăsi jocul în orice moment și nu este capabil să rănească un însoțitor. 

Cel mai solicitant mod de joc este un turneu în care începerea jocului implică necesitatea de a rămâne până la sfârșitul meciului, care poate dura până la 1,5 ore. Totul depinde de faptul că prima echipă va câștiga 16 puncte pentru câștigurile cu ruddy. Lăsarea jocului în modul turneu se pedepsește cu interzicerea participării la această competiție. În mod similar, chestiunea arată când am rănit cavalerul membrilor echipei. În plus, merită să ne amintim că în Counter-Strike: Ofensive globale Nu puteți utiliza Hacks, adică facilități care să permită vizibilitate prin pereți sau automată cu scopul. Utilizarea AimBotów, Wallhacków și a altor escale poate fi detectată de un sistem de luptă cu trișor. Jucătorii pot, de asemenea, să raporteze persoane suspecte care sunt verificate și pedepsite temporar sau permanent. 

Counter-Strike: Ofensive globale poate da sute de ore de distracție deosebită, dar merită să ne amintim că înainte de a se alătura serverelor de turnee, merită să învățați hărțile, caracteristicile armelor și instruiți-vă acuratețea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu