Principal » Internet » Cum să vă încurajați să cumpărați o mașină? Chevrolet va oferi LTE nelimitat

Cum să vă încurajați să cumpărați o mașină? Chevrolet va oferi LTE nelimitat

Internet : Cum să vă încurajați să cumpărați o mașină? Chevrolet va oferi LTE nelimitat

Producătorul de mașini a introdus o ofertă LTE care ar putea fi un vis de titularii de smartphone, în special cei care iau cantități uriașe de date. Chevrolet a început cu planul Onstar LTE, care va oferi mașini americane de marcă nelimitate LTE Internet în interiorul mașinii.

Noua mașină nu ar trebui să fie confortabilă și ecologică, dar și echipată cu sisteme multimedia extinse. Doar astfel de mașini necesită clienți contemporani și prin sistemul multimedia înseamnă nu numai sistemul audio, ci și posibilitatea de comunicare cu smartphone-ul și Internetul. Mașina care nu este conectată la rețea devine în ochii multor șoferi și pasageri, inutilă.

O tendință a observat toate corporațiile mari, oferind clienților lor opțiuni de comunicare LTE, precum și posibilitatea de a crea hotspoturi Wi-Fi în interiorul mașinii. Chevrolet a mers mai departe și va oferi Internet nelimitat LTE. Serviciul este de a costa 20 de dolari pe lună și de a utiliza sistemul onstar, vă va permite să accesați accesul la rețea 10 dispozitive în interiorul mașinii.

Amazing auto, dar fără LTE. ;) Yenko Camaro Super Mașină, Foto.Dana en-gros

Decizia lui Chevrolet este dictată de marele interes al lui Ontar Lte. Producătorul a vândut 3,1 milioane de automobile echipate cu acest sistem, iar clienții în 2016 cu utilizarea sa au trimis 4 animale de companie. Prin urmare, oferta LTE nelimitat ar trebui să fie extrem de atractivă pentru clienții noi și actuali. Este posibil ca un șofer contemporan care vrea să rămână tot timpul online, de asemenea, atunci când conduce o mașină, alegeți o mașină chevrolet. În cele din urmă, va fi în el care va putea utiliza conexiunea nelimitată.

Din păcate, dar noul plan Onstar LTE este adresat în prezent pieței americane. Trebuie să ne așteptăm oferte similare ale altor companii auto, dar de data aceasta ofertele disponibile, de asemenea, în Polonia. Este posibil ca în curând să auzim în publicitatea unei mașini noi că, în plus față de proprietățile fantastice de conducere, mașina va oferi Internet nelimitat LTE.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu