Principal » Software » Cum să blocați TouchPad

Cum să blocați TouchPad

Software  : Cum să blocați TouchPad

Scrierea pe un laptop sau o tastatură netbook poate fi oarecum incomodă în comparație cu o tastatură tradițională, de dimensiune completă. În plus, se întâmplă adesea că în timpul scrierii, vom atinge un touchpad prin deplasarea pozițiilor cursorului, care din nou provoacă confuzie în text. Astfel încât această situație nu se repetă, este mai bine să opriți temporar touchpad-ul și să utilizați doar mouse-ul. Ghidul de mai jos vă va arăta cum să opriți touchpad-ul într-un laptop.

Dacă vrem ca touchpad să fie dezactivată, tot ce trebuie să faceți este să se aplice următoarele instrucțiuni care au fost pregătite pentru utilizatorii a două versiuni ale celui mai popular sistem de operare Windows XP și Windows 7.

ÎN Windows XP În bara de activități din partea de jos a ecranului, faceți clic pe meniu start, și apoi alegeți Setări și Panou de control. Când suntem deja în panoul de control, faceți clic pe pictogramă Mouse. În "șapte " și faceți clic pe meniu start, Apoi alegem Panou de control și faceți dublu clic pe pictogramă Mouse.

O fereastră despre numele va fi afișată Proprietățile mouse-ului. Acum mergem direct la marcajul Setări dispozitiv. La unii producători, această filă este înlocuită cu numele TouchPad și controlerele sale. Acum rămâne doar de a alege pentru noi Turnacu și aprobați modificările făcând clic pe BINE.

În unele cazuri, putem îndeplini, de asemenea, "blocul dispozitivului intern de indicare atunci când dispozitivul USB " este conectat. Prin alegerea acestuia, Touchpad-ul va fi deconectat numai când conectăm mouse-ul extern de pe computer la computer.

Recomandat
Lasă Un Comentariu