Principal » Software » Cum de a bloca anunțurile pop-up?

Cum de a bloca anunțurile pop-up?

Software  : Cum de a bloca anunțurile pop-up?

Probabil că mulți dintre voi vă deranjează adesea diferite tipuri de publicitate online pop-up, o fereastră de p-up cu oferte sau o mulțime de bannere pe portaluri de internet, care limitează semnificativ vizibilitatea conținutului potrivit. Există o modalitate de a scăpa permanent. Cum să o facă? Puteți citi acest lucru mai târziu în text.

Indiferent de browserul web pe care îl utilizați. Indiferent sau Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome sau Internet Explorer. Pentru fiecare dintre ele, sunt disponibile aplicații speciale, numite Adblock și Adblock Pro, care vă vor elibera întotdeauna de la anunțuri nedorite și ferestre pop-up. Vom afișa procesul de instalare pe exemplul browserului Google Chrome. Cu toate acestea, arată foarte asemănător cu celelalte.

La început, începem browserul și în motorul de căutare Google Adblock. Faceți clic pe prima înregistrare care a fost găsită. Suntem mutați la magazinul de aplicații subapadând cu GRATUIT Adblock 'IEM. Acum, faceți clic pe butonul albastru Gratuit Situat în colțul din dreapta sus. Un mesaj va fi afișat informarea despre noua extensie pentru browser. Faceți clic pe Adăugați și pregătiți. De acum înainte, avem o blocare pe deplin acționată de anunțuri pop-up. Adblock pro adaugă un mod identic. Acest plugin protejează suplimentar împotriva altor anunțuri nedorite.

Recomandat
Lasă Un Comentariu