Principal » Internet » Cum de a bloca ferestrele pop-up în Mozilla Firefox?

Cum de a bloca ferestrele pop-up în Mozilla Firefox?

Internet : Cum de a bloca ferestrele pop-up în Mozilla Firefox?

Cea mai ușoară modalitate de a face față reclamelor pop-up și Windows este de a instala o extensie specială în browserul dvs., de exemplu. Adblock plus. Din păcate, acest add-on este pe deplin strânsă și de încredere. Cum să se ocupe de excepții și sărind în continuare din browserul Firefox?
Desigur, browser-ul Firefox se ocupă destul de bine cu ferestre pop-up și după instalarea Adblock Plus, această problemă dispare practic, dar această funcție poate fi extinsă în orice moment, modifică, setată de. ETC Preferințe. Pentru a face acest lucru, pur și simplu porniți browserul Firefox, faceți clic pe fascicul din colțul din stânga sus, accesați "Opțiuni ", apoi faceți clic pe fila "Content ".

În partea superioară a ferestrei afișate, găsim opțiuni responsabile pentru blocarea ferestrelor pop-up. În orice moment, putem selecta pagini care vor fi adăugate la excepții și vor avea capacitatea de a afișa toate ferestrele pop-up cu anunțuri incluzive. Merită să ne amintim că adăugarea site-urilor la excepții în unele cazuri poate fi necesară pentru afișarea corectă. Când porniți blocarea completă a ferestrelor pop-up, putem avea probleme să vă conectați la unele pagini care se afișează afișarea doar într-o astfel de fereastră.
De asemenea, putem încerca să modificăm setările de configurare Mozilla Firefox. În acest scop, după pornirea browserului, introducem: config în bara de adrese și apăsați Enter. Dacă mergem la setări avansate pentru prima dată, trebuie să confirmăm informații despre prudența.

După confirmarea informațiilor afișate, în câmpul de căutare, introduceți casa.popup_alllowed_events și apăsați ENTER. O poziție va apărea pe listă, iar în „valoarea “ tab-ul, vom găsi toate acțiunile permise în ceea ce privește ferestrele pop-up. Puteți schimba setările în orice moment. Pentru a face acest lucru, faceți dublu clic pe riglă, apoi ștergeți sau adăugați opțiuni suplimentare într-o fereastră nouă. După modificări, faceți clic pe OK și reporniți browserul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu