Principal » Internet » Cum de a bloca prima SMS?

Cum de a bloca prima SMS?

Internet : Cum de a bloca prima SMS?

SMS Premium este altfel SMS special plătibilă, care costă este mult mai mare decât mesajele standard. Ei câștigă cele mai frecvent organizate concursuri de tele-audio pe ele. Cu toate acestea, nu există niciun deficit care, sub pretextul unor promoții interesante privind produsele sau serviciile care doresc să ne extindă costurile. Mai jos prezentăm o modalitate de a bloca SMS-ul premium pentru cele mai populare rețele din Polonia.


Cum de a bloca prima SMS în portocaliu?
Pentru a dezactiva prima SMS în portocaliu, trebuie conecteaza-te la contul tau, și apoi Opriți abonamentele la // www.portocale.PL / Log in.PHTML?Backurl = / Portal / Ecare / Servicii% 3FTAGID% 3DALL.
Cum de a bloca premiumul SMS în joc?
Pentru a dezactiva primele SMS în joc, trimitem SMS cu conținut STOP pe numărul 6000. La rândul său, trimiterea unui SMS cu textul LISTĂ pe numărul 6000 Putem verifica ce abonamente la mama activ.
Cum se blochează SMS-ul premium în T-Mobile?
Pentru a dezactiva Premium SMS în T-Mobile, apelați la Birourile de service ale abonaților la numărul
602 900 000 sau (22) 413 69 96.
Cum să blocați Premium SMS în plus?
Pentru a dezactiva primele SMS în plus Trimitere SMS pe numărul 8888 cu conținut Începeți blocarea. Pentru a verifica dacă alte abonamente sunt active, trimitem SMS cu conținut LISTĂ pe numărul 8888.

Recomandat
Lasă Un Comentariu