Principal » Internet » Cum de a bloca anunțurile în Google Chrome?

Cum de a bloca anunțurile în Google Chrome?

Internet : Cum de a bloca anunțurile în Google Chrome?

Navigarea site-urilor În unele cazuri, poate fi foarte supărătoare - ferestre pop-up, anunțuri omniprezente, animații, filme etc. Din fericire, utilizatorii browserului Google Chrome pot limita eficient, pur și simplu sau dezactivați complet afișarea anunțului. Cum să o facă?

În primul rând, după ce ați pornit browserul Google Chrome, faceți clic pe pictograma Meniu din colțul din dreapta sus al ecranului, apoi din listă, selectați "Setări ". În fila Nou, accesați secțiunea Secțiunea "Extensii " și selectați "Descărcați mai multe extensii ".

În fila New Chrome Web Store, introduceți "Adblock " în caseta de căutare și apăsați Enter. După un timp, va apărea o listă de la care alegem adăugarea menționată și într-o fereastră nouă, faceți clic pe "+ pentru gratuit " pentru a adăuga extensia la Google Chrome. După un timp, va fi afișată o altă fereastră cu confirmare, dacă dorim cu siguranță să instalați extensia. 

După instalarea adăugării în colțul din dreapta sus, va apărea pictograma Adblock. De acum înainte, toate anunțurile afișate pe pagini vor fi blocate. Amintiți-vă, totuși, că Adblock blochează uneori prea mult. În plus, unele pagini nu pot fi afișate corect, în timp ce în cazuri extreme, acestea nu pot fi afișate deloc. Pentru a evita acest lucru, accesați o anumită pagină, apoi faceți clic pe pictograma Adblock și din lista de opțiuni. "Pauză blocarea pe această pagină " sau "Pauză blocată pe paginile din acest domeniu ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu