Principal » Internet » Cum de a bloca anunțurile în Firefox?

Cum de a bloca anunțurile în Firefox?

Internet : Cum de a bloca anunțurile în Firefox?

Accesul la internet sa răspândit în ultimii ani cu o viteză uimitoare. Cu câțiva ani în urmă, o legătură constantă la domiciliu cu o viteză de 1 MB / s a ​​fost un confort lung, astăzi, popularitatea de astăzi câștigă LTE Mobile. Toate acestea afectează confortul navigării pe site-uri web, deși există una, o mică problemă - anunțuri! Vă sfătuim cum să vă ocupați de acest lucru în browserul Mozilla Firefox.

Fast Link va îmbunătăți cu siguranță confortul site-urilor de navigare - totul se desfășoară rapid și eficient. Din păcate, pe unele pagini suntem apt cu anunțuri. Uneori sunt discrete și nu se deranjează, alții se enervează, fac dificilă sau complet împiedicată să navigheze pe site. Din fericire, această problemă nu este dificilă - instalați doar un plug-in de browser special. 

Odată o dată și pentru toate înțelegerea unei majorități uriașe de anunțuri pop-up și disipare în browserul Mozilla Firefox, instalați doar un add-on numit Adblock Plus din pagina Addons.Mozilla.Org. 

După instalarea adăugării, reporniți pur și simplu browserul, apoi selectați lista filtrelor pe care doriți să le utilizați. În acest scop, după repornirea Firefox, în fereastra de selecție a filtrului, din lista derulantă, selectați "Selectați un set diferit ". Apoi, derulați lista de seturi la dvs. și selectați "plgeneral (polonez) ". Pentru a salva toate modificările, faceți clic pe "Abonați-vă la setul ". 

Merită să ne amintim că uneori adblock plus blocuri prea mult, de exemplu. Animații sau butoane necesare pentru a se ocupa. În orice moment, totuși, putem adăuga o pagină selectată la excepții sau pur și simplu opriți aditivul pentru vizualizarea paginii pe care apar probleme. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu