Principal » Internet » Cum de a bloca SMS-urile plătite?

Cum de a bloca SMS-urile plătite?

Internet : Cum de a bloca SMS-urile plătite?

Dacă intenționăm să participați la diferite tipuri de concursuri de tele-audio, trebuie să ne bazăm pe costuri suplimentare datorită mesajelor SMS plătite. Dacă aceasta este alegerea noastră conștientă, nu ar trebui să avem probleme pentru asta - este suficient să renunțați la voi înșivă. Mai rău, dacă veniți la noi mesaje text plătite pe care nu le afectăm. Cu toate acestea, există o soluție simplă pentru această problemă.


Cum se blochează SMS-urile plătite în rețeaua de redare?
Pentru a bloca SMS-urile plătibile în rețeaua de redare, vă rugăm să trimiteți un SMS cu textul STOP la numărul 6000. Pentru a verifica lista abonamentelor active, adică. De la care primim acest mesaj, puteți trimite un SMS cu textul LISTĂ la numărul 6000.
Cum să blocați SMS plătit în rețeaua T-Mobile?
Pentru a bloca SMS-urile plătibile pe rețeaua T-Mobile, apelați la Birourile de service ale abonaților la numărul (22) 413 69 96 sau 602 900 000.
Cum de a bloca smsele plătite pe Orange?
Pentru a bloca SMS-urile plătibile pe rețeaua Orange, conectați-vă la propria dvs Cont Internet, și apoi blocați toate abonamentele mergând la această adresă.
Cum să blocați SMS-urile plătite pe rețeaua Plus?
Pentru a bloca SMS-urile plătibile în rețeaua Plus, vă rugăm să trimiteți un SMS cu textul Începeți blocarea la numărul 8888. Pentru a verifica lista abonamentelor active, trimitem SMS cu textul LISTĂ la numărul 8888.

Recomandat
Lasă Un Comentariu