Principal » Internet » Cum se blochează actualizările browserului Firefox?

Cum se blochează actualizările browserului Firefox?

Internet : Cum se blochează actualizările browserului Firefox?

Recent, în textul PT. "Cum să restabiliți o versiune mai veche a browserului Firefox?"Am explicat ce să facem pentru a reveni la versiunea anterioară a browserului dvs. preferat. Aceasta este o soluție ideală pentru cei care nu-i plac modificările sau aceste modificări afectează negativ stabilitatea browserului sau a sistemului în sine. Astăzi, vom explica cum să blocăm actualizările automate și ce efect afectează acest lucru.
Dacă ne-am revenit la versiunea anterioară a browserului, putem fi siguri că mai devreme sau mai târziu (mai degrabă mai devreme) va fi actualizat automat la cea mai recentă versiune. Probabil nu atât de scop, deci merită să blocați actualizările automate de a nu repeta întregul proces de returnare la versiunea mai veche.
În acest scop, faceți clic pe cureaua Firefox din colțul din stânga sus și apoi mergeți la "Opțiuni ". Într-o fereastră nouă, faceți clic pe fila "Advanced ", apoi "Actualizare " și selectați: "Verificați disponibilitatea actualizărilor, dar necesită confirmarea instalării acestora."

De acum înainte, browser-ul va fi căutat pentru actualizări, dar acest lucru va depinde de noi dacă suntem de acord cu instalarea sau dacă decidem să rămânem pe versiunea mai veche. Și cum arată din punctul de vedere al securității?
Rețineți că, împreună cu fiecare noul programator de actualizare, încearcă să îmbunătățească erorile bine cunoscute, inclusiv siguranța. Utilizarea versiunii mai vechi a browserului web se leagă de riscul de expunere a unui sistem asupra atacurilor virusului și a diferitelor amenințări. În astfel de circumstanțe, merită interesată de un pachet de securitate bun, precum și de programe antispyware specializate etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu