Principal » Internet » Cum să vă protejați smartphone-ul Windows Phone împotriva utilizării neautorizate?

Cum să vă protejați smartphone-ul Windows Phone împotriva utilizării neautorizate?

Internet : Cum să vă protejați smartphone-ul Windows Phone împotriva utilizării neautorizate?

Furtul sau pierderea telefonului dvs. se poate întâmpla oricui. Dacă suntem siguri că telefonul nostru cu Windows Phone se afla în mâinile neautorizate, putem asigura în mod eficient dispozitivul de la un alt utilizator. Și ce într-o situație în care vrem să limităm accesul la copilul tău copilul tău? Mai jos vom prezenta cele mai eficiente metode de a face față acestei probleme.


Blocarea telefonului
1. De la nivelul computerului, mergeți la înfășurări.COM.
2. Indicăm telefonul din colțul din dreapta sus al ecranului și faceți clic pe Găsiți telefonul meu. Când vă solicitați să vă conectați la contul Microsoft, folosim pentru a vă conecta la telefonul smartphone.
3. Faceți clic pe Block, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran. Acum puteți seta, de asemenea, o nouă parolă dacă nu le-am fi avut, deoarece va fi necesară pentru a debloca când dispozitivul este recuperat. Dacă prima dată când nu veți funcționa, încercarea va fi reluată și după o anumită perioadă va fi o notificare a e-mailului cu o încercare de succes de a bloca.
4. Merită adăugată că puteți introduce și un mesaj aici (de ex. Cu numărul de contact) - util dacă pierdeți telefonul.
Protecția copiilor - Colțul copiilor
De la Windows Phone, vă putem limita rapid copilul folosind un smartphone, făcând posibilitatea de a rula numai jocuri și aplicații alese de noi.
1. În ecranul de pornire, apăsați pictograma colțului copiilor și apoi butonul următor.
2. Alegem tipul potrivit de materiale din următoarele file: Jocuri, Apps, Video, Muzică. După selectarea jocurilor sau a programelor corespunzătoare și faceți clic pe pictograma finalizată.
3. După finalizarea adăugării de materiale, apăsați butonul Următorul.
4. Dacă nu am făcut până acum, merită să setați o parolă la ecranul de blocare - de acum încolo de copilul va fi capabil să utilizeze numai din colțul copiilor, fără posibilitatea de a trece la ecranul de pornire cu alte materiale.
Ștergerea informațiilor pe telefonul dvs
Dacă suntem convinși că nu recuperează dispozitivul sau se tem că datele noastre se încadrează în mâinile greșite, puteți utiliza pașii următori:
1. Mergem la fereastră.COM.
2. Marcați telefonul în colțul din dreapta sus și faceți clic pe Găsiți telefonul meu. Când vi se solicită, conectați-vă la Microsoft Cont, folosim pentru a vă conecta pe telefonul smartphone.
3. Faceți clic pe opțiunea Zable.
4. Confirmați selectând caseta de selectare Da! Ștergeți imediat telefonul și faceți clic pe comanda Zable. Dacă prima dată când nu va reuși, încercarea va fi re-menționate și, după ceva timp va fi o notificare a unui e-mail, despre un eșantion de succes șterge.

Recomandat
Lasă Un Comentariu