Principal » Internet » Cum să protejați rețeaua fără fir?

Cum să protejați rețeaua fără fir?

Internet : Cum să protejați rețeaua fără fir?

Conexiunea dvs. la internet nu este foarte bună? Poate cineva se conectează la rețeaua dvs. WiFi? Dacă aveți îndoieli, este mai bine să protejați rețeaua fără fir. 

Problema de bază este de a pune o parolă bună în rețea, dar este, de asemenea, important să utilizați protocolul de criptare corespunzător. Cel mai adesea puteți alege din protocolul WEP sau WPA2. Merită cu siguranță să puneți cea de-a doua metodă de criptare care oferă o calitate mult mai bună. 

Cum să schimbați parola? Doar conectați-vă la router și faceți o schimbare. Pentru a face acest lucru, uitați-vă la instrucțiuni. Dacă nu o aveți - cel mai probabil veți găsi sub forma unui document PDF. Introduceți expresia "numele și modelul routerului + manual ". Cel mai probabil, conectarea la setările routerului este posibilă introducând adresa dvs. de browser în bara de adrese // 192.168.1.1 sau  // 192.168.2.1. După conectare, puteți schimba parola și puteți verifica dispozitivele care se conectează la computer. 

Dispozitivele care se referă la routerul dvs. sunt cel mai adesea marcate în Dispozitiv de scris sau fila cu un nume similar. Poti sa vezi.în. O listă de adrese MAC care sunt un număr individual de dispozitive de rețea. Puteți să vă lăsați numai dispozitivele și să introduceți filtrarea acestor adrese.

Prin schimbarea parolei, încercați să fiți de înaltă calitate. Am scris despre crearea parolelor în articol Cum se creează o parolă bună pentru e-mail și Facebook?

Recomandat
Lasă Un Comentariu