Principal » Android » Cum de a proteja un fișier de parolă?

Cum de a proteja un fișier de parolă?

Android  : Cum de a proteja un fișier de parolă?

Dacă nu doriți ca datele dvs. să fie în mâinile neautorizate, puteți asigura un fișier de parolă. Chiar dacă cineva primește dosarul, el nu va putea să-l deschidă. 

Calitatea parolei este foarte importantă, deci citiți articolul Cum se creează o parolă bună pentru e-mail și Facebook?

Când ați găsit parola potrivită, puteți continua asigurarea fișierului de parolă. Dacă vă pasă de viteză și nu doriți să descărcați software suplimentar, puteți utiliza compresoare de date, de exemplu. 7zip, winrar sau winzip. Fiecare dintre ele vă oferă posibilitatea de a crea o arhivă pentru a proteja un fișier de parolă. În acest scop:

1. Găsiți fișierul pe care doriți să-l asigurați și faceți clic dreapta pe acesta

2. Selectați opțiunea Adăugați la arhivă

3. Selectați parola setată sau similară (dependentă de program)

4. Alegeți o parolă și creați o arhivă

Veți avea acces numai la fișier după introducerea parolei. 

Crearea unei arhive cu un slogan este cea mai ușoară modalitate de a asigura, dar cu siguranță nu cea mai convenabilă în utilizarea de zi cu zi. Începătorii pot folosi programul Little Cod 3.0 Pro, care are o interfață foarte simplă, este gratuită și mică și vă oferă posibilitatea de a cripta fișierul cu un algoritm de explodare, care se ocupă de depresia atacurilor de forță brute pentru a sparge parola. 

Dacă aveți o mulțime de fișiere pe care doriți să le faceți o parolă, este mai bine să pariați pe seifuri virtuale care vă permit să protejați cantități mari de date cu algoritmi avansați de criptare. În valoare de verificare Cryptbox 2015 sau gratuit Vmpcrypt

Merită să verificați Un ghid privind ascunderea dosarelor utilizând aplicația de dosare secretă, care vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a proteja fișierele cu parola și este un instrument extrem de intuitiv. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu