Principal » Android » Cum de a proteja o parolă Pendrive?

Cum de a proteja o parolă Pendrive?

Android  : Cum de a proteja o parolă Pendrive?

Dacă avem date confidențiale pe hard disk sau pe disc portativ, ar trebui să le protejați cu o parolă și să aveți întotdeauna cu dvs. Deși putem folosi sistemul de sistem, dar un mod mult mai convenabil va proteja pendrive 'și folosind un program special. Să verificăm cum să o facem.
Dacă doriți ca fișiere mici să vă protejeze parola, putem folosi ediția gratuită a programului USB Flash Security Edition. Desigur, versiunea gratuită este asociată cu anumite restricții, dar dacă avem o memorie USB cu o capacitate de până la 4 GB, iar numărul de date confidențiale este mic, programul ar trebui să vă îndeplinească sarcina fără o problemă.
În primul loc instalăm programul  USB Flash Security Edition Prin demisia de la instalarea add-on-urilor propuse făcând clic pe "declin ". După instalare, începem programul. În etapa următoare, conectați suportul de memorie (până la 4 GB), selectați-l cu fila și faceți clic pe "Install " pentru a pregăti o memorie de protecție a parolei. O mică va fi salvată în memorie (OK. 0.5 MB) Datorită cărora vă protejăm parola.

În următorul pas va fi o fereastră în care vom intra în parola preferată - Introduceți parola în secțiunea "Parolă" și confirmați-le în titlul "Confirmați ". De asemenea, putem introduce un indiciu în cazul parolei Oblivion în rubrica ". După introducerea parolei și sfaturilor, faceți clic pe OK. ATENŢIE! Toate fișierele stocate mai devreme pe memoria USB vor fi șterse.

De acum înainte, după conectarea unei memorii USB la un computer pentru a salva sau a copia fișiere, introduceți parola. Pentru a face acest lucru, faceți dublu clic pe fișierul "USBENTER " și introduceți parola setată anterior.

Pentru a șterge protecția, reporniți programul USB Flash Security Edition, selectați o pendrive pe care doriți să o dezlănțuiți, apoi faceți clic pe fila "Operațiunea " și selectați "Uninstal din meniul contextual...".

Recomandat
Lasă Un Comentariu