Principal » Internet » Cum se configurează un profil de încredere și mai puțin frecvent pentru a merge la birouri? Verificați capabilitățile sale

Cum se configurează un profil de încredere și mai puțin frecvent pentru a merge la birouri? Verificați capabilitățile sale

Internet : Cum se configurează un profil de încredere și mai puțin frecvent pentru a merge la birouri? Verificați capabilitățile sale

Ministerul Digital seamănă cu avantajele de a avea un profil de încredere, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de PZ. Așa cum este indicat de statistici, până acum aproape 950.000 de polonezi au verificat-o pe PZ datorită PZ. Validarea declarației nu este singura aplicație. Oficialii propun să înființeze un profil de încredere la cea mai veche oportunitate, pentru a afla mai târziu câte situații de zi cu zi facilitează.

Vorbesc despre multe chestiuni oficiale care, datorită profilului, pot fi aranjate folosind doar un computer cu acces la Internet. PZ este un fel de confirmare electronică a identității utilizatorului.

Pornirea stadiului de înființare a unui profil de încredere, Sursa: Cetățean.Gov.EN.

- Un profil de încredere este o colecție de informații despre utilizator care vă permite să confirmați identitatea online - explică ministrul digitizării Marek Zagórski. - Datele care conțin sunt verificate și protejate în mod adecvat împotriva accesului neautorizat. (...) Acest instrument gratuit prin care vă putem confirma identitatea pe Internet și - foarte util - de exemplu,. Semnați scrisorile trimise la birouri.

Merită adăugând că profilul de încredere este valabil timp de 3 ani de la ipoteza. Cu toate acestea, valabilitatea sa poate fi prelungită, în plus, în orice moment. PZ are autorizația legală. Funcționalitatea sa este determinată de actul privind informatizarea activităților entităților care implementează sarcinile publice.

Ce puteți face cu profilul de încredere?

După cum sa menționat la început, lista de aplicații a profilului de încredere este destul de lungă. Aici sunt selectate din materia pe care o veți face fără a fi nevoie de o vizită personală la birouri, dacă aveți deja PZ: aplicați pentru un card de identitate, dacă vă pierdeți - veți raporta în câteva secunde (e-dovada Proprietarii pot chiar să vă suspende documentul timp de 14 zile), verificați-vă sau pe cineva / vă verificați pe dvs. sau pe cineva, veți începe o afacere și dacă luați o decizie - vă veți suspenda, veți raporta nașterea unui copil , veți aplica pentru 500+, veți solicita o copie a actului de stare civilă, veți soluționa impozitele, verificați istoricul vehiculului importat din străinătate și, dacă vă decideți să îl cumpărați, puteți verifica numărul pedepsei dvs. Puncte, vă veți conecta la un cont de pacienți online, unde veți găsi istoricul tratamentului dvs., veți intra în platforma de servicii sociale de securitate socială și veți găsi m.în. Informații despre angajatorul dvs. sigur că ați raportat pentru asigurare, semnați și trimiteți o scrisoare către Oficiul de General.

Cum se configurează un profil de încredere?

Profilul de încredere poate fi configurat în două moduri. Ambele metode, totuși, au originea în fața calculatorului, pe Internet. Prima modalitate este de a profita de Internet Banking, care vă permite să vă confirmați identitatea și să creați în consecință un profil de încredere.

În acest fel, PZ poate fi configurat în orice moment al zilei, de asemenea, la sfârșit de săptămână. Este necesar doar să aveți un cont (cu acces la Internet) într-una din băncile care deservește această metodă. Acestea sunt PKO poloneze Bank SA, Banca Zachodni WBK (acum Santander), mBank, Bank Pekao, ING Bank, Millennium Bank și T-Mobile Banking Services. O alternativă la posesia unui cont pe platforma Envelo.

Motorul de căutare punct de confirmare, Sursa: PZ.Gov.EN.

A doua metodă nu necesită servicii bancare online, dar cere de la utilizatorul unui angajament mai mare. În primul rând, este necesar să vizitați site-ul web PZ.Gov.En, în cazul în care pentru a finaliza aplicația pentru a configura un profil de încredere. Apoi, în termen de 14 zile, trebuie să mergeți la un punct de confirmare în care identitatea utilizatorului va fi verificată.

Potrivit Ministerului, există aproape 1500 de puncte în Polonia în Polonia. Lista completă poate fi găsită pe site-ul web cu profil de încredere.

Programe

Actualizări Actualizări Știri Vezi mai multe> InternetProud

Recomandat
Lasă Un Comentariu