Principal » Gaming » Cum se configurează un cont pe Steam?

Cum se configurează un cont pe Steam?

Gaming  : Cum se configurează un cont pe Steam?

Dacă nu sunteți încă în grupul de deținători pe Steam, acest ghid este pentru dvs.  În câțiva pași simpli, arătăm cum să vă alăturați comunității celui mai mare magazin digital cu jocuri PC.

Introduceți site-ul Steam

În colțul din dreapta sus există un buton verde Instalați Steam, care vă va duce la pagina de descărcare. 

Alegeți o opțiune acolo Instalați aburul acum

Descărcați fișierul despre dimensiune OK. 1.1 MB, care ar trebui să fie pornită, să accepte regulamentele, să selecteze limba poloneză și apoi: Instalare. Implicit la fișierele C: Program.  Locul de instalare a jocurilor poate fi schimbat mai târziu, deci nu contează. 

După instalarea datelor de aburi de bază, veți începe să descărcați fișiere de aproximativ 100 MB care conțin actualizări de clienți și instalarea acesteia.

Apoi trebuie să alegeți să creați un cont nou și să acceptați regulamentele.

Următorul pas este să furnizați o autentificare și o parolă, apoi să introduceți un cont de e-mail activ. Ultimul pas este alegerea unei întrebări auxiliare care vă va ajuta să vă recuperați contul. 

Apoi, începeți crearea unui cont pe serverul Steam, care se termină cu o fereastră care rezumă datele către profil. În acest moment, puteți imprima informațiile de bază care vor fi utile atunci când nu vă puteți aminti parola.

După ce faceți clic pe, sunteți numărat în contul dvs. De acum încolo, puteți activa produsele Steam (servește seria de la casete cu jocuri, reviste care oferă un bonus de joc) sau cumpărați într-un magazin de abur digital. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu