Principal » Internet » Cum se configurează un cont Instagram?

Cum se configurează un cont Instagram?

Internet : Cum se configurează un cont Instagram?

Normal 0 21 FALSE FALSE FALSE PL X-NONE X-NONE

Introducerea unui cont pe un portal de socializare nu este dificil pentru mai mult de faptul că actualul "rețele sociale " foarte adesea se combină între ele oferind NP. Posibilitatea de a vă conecta la datele dintr-un alt cont, portal, etc. Să verificăm cum să configuram un cont pe Instagram.

Pentru a configura un cont pe Instagram, este necesar un smartphone sau tabletă cu o conexiune la Internet - am înființat doar printr-o aplicație dedicată. După instalarea aplicației corecte pe telefon sau tabletă, începem - va apărea următorul ecran.

Putem alege o înregistrare utilizând un cont Facebook sau, în mod tradițional, prin e-mail. Dacă avem un cont Facebook, înregistrarea în acest fel va fi mult mai rapidă și mai convenabilă. După selectarea acestei opțiuni, introduceți pur și simplu numele de utilizator și parola preferată. Pentru a confirma dorința de a configura un cont, faceți clic pe butonul din colțul din dreapta sus.

Apoi, putem alege un prieten pe care vrem să îl observăm sau să adăugăm persoane din lista de contacte. După trecerea prin toate pașii, aprobăm datele dvs. și mergem la ecranul principal Instagram.

Recomandat
Lasă Un Comentariu