Principal » Internet » Cum de a crea un fotoblog

Cum de a crea un fotoblog

Internet : Cum de a crea un fotoblog

Fotoblog este o variație specifică a unui blog, unde în loc de text, utilizatorii localizează fotografii. Fotoclogii, ca un blog normal pot fi tematici. Putem întâlni, printre altele, cu fotocelule culinare, de automobile, dar cele mai populare sunt fotocelule de modă, unde sunt plasate diferite tipuri de îmbrăcăminte. Dacă doriți să conduceți un Fotoblog, acest ghid vă va spune cum să îl puneți.

Întregul proces este destul de simplu și nu necesită cunoștințe în domeniul creării de site-uri web sau de programare. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați serviciile uneia dintre cele mai populare site-uri web care oferă posibilitatea de a începe fotocelul. Noi propunem Blog.EN.

Pentru a configura prima dvs. fotoclog, introduceți fereastra browserului www.Blog.EN. Apoi, pe pagina de pornire, faceți clic pe buton Creați un blog. Acum, pentru a crea o fotocloga, alegeți un marcaj Foto Blog (pagina de ecran dreapta). Apoi introduceți numele lemnului nostru și selectați domeniul. Sub câmpul de selectare a domeniului are un meniu derulant cu categorii tematice. Alegem acest lucru care se potrivește subiectului de fotocelulă viitoare.

Următorul pas este Acceptarea regulamentelor Site-ul și înregistrarea. În timpul înregistrării, trebuie să ne oferim Adresa de email și determină parola, Datorită căruia ne vom conecta la site-ul blogului.ro Pentru a adăuga conținut la o fotoclog. După introducerea adresei de e-mail, un mesaj de confirmare va fi trimis la cutia poștală. O deschidem și faceți clic pe linkul de verificare, datorită căruia activim contul nostru pe blog.EN.

De acum încolo, putem profita din plin de site și adăugăm fotografii la Fotoblogul nostru nou fondat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu