Principal » Internet » Cum să configurați un blog pe platforma Blogspot?

Cum să configurați un blog pe platforma Blogspot?

Internet : Cum să configurați un blog pe platforma Blogspot?

În prezent, tot mai mulți oameni decid să-și înființeze propriul blog. Unii îi tratează ca un fel de jurnal, alții își dau seama că alții, alții intenționează să câștige bani. Să verificăm cum să configurați un blog pe unul dintre cele mai populare platforme de blog - Blogspot. 

Deja la început, este demn de remarcat faptul că configurarea unui blog pe platforma Blogspot este extrem de simplă - aveți doar un cont Google sau cel puțin o adresă poștală pentru Gmail. Combinația tuturor acestor servicii legate de Google este o soluție foarte funcțională - aveți nevoie doar de un nume de utilizator și o parolă pentru a intra în e-mail, disc virtual, dicționar, un blog etc. Dacă nu avem un cont Google, vă recomandăm să le instalați pentru a avea un control asupra tuturor serviciilor.

După crearea unui cont sau conectarea, mergem la partidul responsabil pentru bloguri (pe site-ul Google.ro Faceți clic pe „servicii “, și apoi derulați în jos meniul în jos și selectați „Blogger “). În primul rând, alegem un nume pentru un blog, care nu este simplu sau trivial. În primul rând, datorită numelor, vom fi căutate și identificate în rețea. Pe de altă parte, un nume simplu și atrăgător va fi cu siguranță ocupat, motiv pentru care trebuie să petrecem câteva minute atunci când aleg să rezervați cele mai bune și mai importante, nici un nume aleatoriu. În cazul în care, în ciuda numeroaselor încercări noi nu am fost în stare să găsească un nume care să îndeplinească, putem cumpăra un domeniu pe un server extern, și apoi conectați-l sub blog-ul la blogspot.

În pasul următor, putem alege un șablon care va fi afișat pe pagina de blog. Este o alegere la fel de importantă, deoarece ar trebui să ajustați aspectul cititor și schema de culori potrivită subiectului. Dacă intenționăm să scriem despre electronică și noile tehnologii, nuanțele roz pot descuraja cititorii potențiali. Mai mult, după selectarea unui șablon, putem seta elemente individuale pe site, adică. Titlu, arhivă, picior, posturi etc. După selectarea și reglarea tuturor opțiunilor, faceți clic pe "Aplicați la blog " pentru a salva modificările. 

După selectarea șablonului, putem schimba și culoarea, setați propriul fundal, încărcați fotografii etc. În setările, vom găsi, de asemenea, o mulțime de opțiuni suplimentare, cu posibilitatea de a adăuga gadget-uri externe inclusiv. Este demn de testare totul înainte de publicarea primei intrări și dezvelirea blog-ul public, pentru a evita problemele și probleme cu aspectul. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu