Principal » Internet » Cum de a crea un blog

Cum de a crea un blog

Internet : Cum de a crea un blog

Blogurile de internet private devin din ce în ce mai populare. Desigur, printre prietenii dvs., va fi cineva care conduce, de asemenea, acest tip de serviciu. Blogurile pot fi atât tematice (gătit, fotografic, automobile, medicale etc.), precum și tratați toate problemele zilnice, acționează ca un jurnal specific, la care accesul are o gamă largă de destinatari. Stabilirea propriului dvs. blog nu este atât de dificil! Dacă doriți să faceți acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să aplicați mai multe instrucțiuni prezentate mai jos.

Unul dintre cele mai populare site-uri poloneze care oferă posibilitatea de a-ți rula propriul blog de internet este Blog.EN. Pentru a vă configura blogul, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa din browserul dvs www.Blog.EN. După ce sunteți pe pagină, faceți clic pe opțiune Creați un blog (butonul mare portocaliu din partea dreaptă a ecranului).

Un alt pas este o alegere tip noul nostru blog (clasic, mini sau foto), al lui numele și domeniu. Avem o gamă largă de categorii culinare aici, după modă, la automobile sau sport. Pentru a merge mai departe, trebuie să acceptăm regulamentele.

După acceptarea timpului Înregistrările contului Pe site-ul blogului.EN. Aici ne oferim adresa noastră actuală e-mail și set parola, Pe care vom scrie când vă vom conecta la blog. Acesta este un pas foarte important! După introducerea adresei de e-mail, un mesaj de confirmare va veni la cutia noastră poștală. Deschideți-l și faceți clic pe linkul de verificare acolo. Datorită acestui lucru, activim contul nostru pe blog.en și vom putea începe să adăugăm înregistrări pe blog.

Recomandat
Lasă Un Comentariu