Principal » Internet » Cum să trimiteți fișiere mari utilizând un site special?

Cum să trimiteți fișiere mari utilizând un site special?

Internet : Cum să trimiteți fișiere mari utilizând un site special?

Recent, v-am sfătuit cum să trimiteți rapid și eficient fișiere mari de pe un computer la un computer. Am descris funcția convenabilă de partajare a fișierelor în Dropbox, precum și trimiterea lor în "Pachete " prin e-mail tradițional. Astăzi, vom verifica o altă ocazie, adică trimiterea de fișiere utilizând un serviciu special. 

Serviciile care oferă posibilitatea trimiterii fișierelor au apărut într-o cantitate imensă atunci când capacitatea maximă a atașamentului a început să fie insuficientă chiar și pentru utilizatorii obișnuiți de acasă. Serviciile site-ului sunt alternativa ideală la cei care nu au un cont Dropbox, 4Sync, sincronizare de zahăr sau skydrive, iar pe de altă parte nu doresc să se implice să partajeze fișiere și să le trimită e-mail. Din fericire, toată lumea are acces la site-uri gratuite și poate descărca fișierul prin linkul trimis.

Amintiți-vă, totuși, că acest tip de servicii, în special în versiunea liberă, are, de asemenea, limitări care, într-o oarecare măsură, face dificilă trimiterea procesului de trimitere a unui fișier mare. Cu toate acestea, serviciul este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți serviciul potrivit, apoi selectați fișierul pentru a trimite la server, copiați linkul generat și apoi trimiteți-l la destinatar utilizând e-mail sau un mesager de Internet. Dacă doriți să utilizați acest tip de serviciu fără restricții - fără limite ale fișierelor și viteze de transfer, fără anunțuri etc. - Trebuie să cumpărăm un abonament plătit. Cu toate acestea, acest lucru nu este sensibil dacă folosim un astfel de site rar sau deloc.

Astfel de site-uri precum Typhon Încărcați sau în siguranță sunt o alternativă foarte bună față de cei care doresc să trimită un mic fișier a cărui greutate mică depășește limita la oficiul poștal, la mulți oameni în același timp. Dacă, totuși, căutăm o soluție pentru o alergare mai lungă și intenționăm să trimitem adesea fișiere mari, din nou, avantajele vorbesc în favoarea unor locuri bine cunoscute care oferă spațiu pe disc în nor. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu