Principal » Internet » Cum să trimiteți fișiere mari utilizând Dropbox?

Cum să trimiteți fișiere mari utilizând Dropbox?

Internet : Cum să trimiteți fișiere mari utilizând Dropbox?

Cu câțiva ani în urmă, transferul fișierelor între computere din diferite locații a fost o mare problemă. Am putea trimite totul în pachete folosind e-mail, serviciu special sau folosind o caracteristică specială într-un comunicator online. Din păcate, a fost foarte consumatoare de timp și foarte des o greșeală suficient pentru a începe totul de la început. Astăzi este complet diferită. Doar aveți un cont în serviciul Dropbox, astfel încât întregul proces să fie rapid și confortabil.

De ceva timp, partajarea datelor prin serviciul Dropbox este chiar mai ușoară deoarece a apărut o opțiune specială, care și mai ușor și accelerează întregul proces. Domnilor din Dropbox, ei nu se opresc pentru o clipă și își îmbunătățesc în mod constant serviciul. În prezent, a fost oferit utilizatorilor un nou mod de partajare a fișierelor. Ei bine, în cea mai recentă versiune a software-ului dedicat serviciului, a apărut o partajare de legătură la Dropbox integrat cu o tavă de sistem și un meniu de context. 

Pentru a partaja orice fișier sau întregul director, introduceți directorul Dropbox de pe hard disk-ul computerului, apoi faceți clic dreapta pe elementul pe care doriți să îl partajați. Apoi, din meniul contextual, selectați "Partajați linkul către Dropbox ". După un timp în tava de sistem, vor exista informații pe care link-ul este pregătit pentru copiere și a fost plasat în clipboard. În pasul următor, lipiți doar un link într-un mesaj de poștă electronică, comunicare pe forum sau într-un comunicator online. Cu toate acestea, există un anumit dezavantaj al acestei soluții.

Să ne amintim că toată lumea poate folosi link-ul, prin urmare, dacă lipiți o legătură publică, toată lumea va fi capabilă să o folosească. Să ne amintim, de asemenea, că link-ul nu poate fi șters din programul de pe computer. Pentru a șterge o legătură, introduceți pagina Dropbox, conectați-vă la contul dvs. și apoi accesați fila "link " - acolo veți găsi toate locațiile disponibile. Dacă doriți să ștergeți acest link, trebuie doar să apăsați pe cruce, cu o poziție specifică și confirmați alegerea. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu