Principal » Internet » Cum să trimiteți fișiere de e-mail mari?

Cum să trimiteți fișiere de e-mail mari?

Internet : Cum să trimiteți fișiere de e-mail mari?

Cu ceva timp în urmă, volumul maxim al atașamentului la un mesaj electronic la aproximativ 10-20 MB a fost suficient. Astăzi este un pic diferit. În prezent, un fișier de muzică de bună calitate poate "cântărește" o duzină sau astfel chiar zeci de MB, cum să trimită un film, un album întreg sau o colecție de fotografii de înaltă definiție?

Teoretic, cea mai bună alternativă pentru e-mail Când vine vorba de transferarea fișierelor mari, există un disc virtual în nor și capacitatea de a partaja fișiere și foldere (mai mult pe acest subiect în textul PT. Cum să trimiteți fișiere mari utilizând Dropbox?) Cu toate acestea, nu toată lumea are un cont înregistrat pe serviciul popular sau pur și simplu nu are nevoie de ea. Deci, cum să se ocupe de trimiterea de fișiere de înaltă greutate?

Dacă vrem să trimitem un fișier mare prin e-mail la orice preț, trebuie să vă echipam într-un fișier pentru a partaja fișiere. Cea mai bună și cea mai populară alternativă este cunoscută în întregul program Winrar, care împărtășește rapid și pur și simplu o arhivă mare pentru multe pachete mai mici. Apoi trimitem fiecare pachet într-un e-mail separat. De exemplu, dacă avem un fișier de 50 MB, îl putem împărți în cinci părți separate după 10 MB fiecare.

Amintiți-vă, totuși, că cu atât mai mare fișierul, cu atât mai multe părți și, prin urmare, mai multe mesaje și mai mult proces de trimitere a tuturor. Există, de asemenea, un risc ca să uităm de unul dintre care veți pierde sau de a fi deteriorat, iar apoi întregul proces trebuie să fie pornit din nou. În concluzie, procesul de trimitere a unui fișier mare prin e-mail poate fi mult mai lung decât configurarea unui cont gratuit de dropbox sau a altor servicii similare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu