Principal » Internet » Cum să trimiteți un SMS de la un computer?

Cum să trimiteți un SMS de la un computer?

Internet : Cum să trimiteți un SMS de la un computer?

Trimiterea SMS continuă să fie extrem de populară. Cu toate acestea, dacă dorim să trimitem un mesaj text și nu avem acces la telefon sau am terminat pur și simplu fondurile din contul dvs? De asemenea, puteți trimite mesaje text de pe computerul nostru și este complet gratuit. Cum să o facă? Puteți citi acest lucru mai târziu în text.

Una dintre cele mai simple modalități de a trimite mesaje text de la computer este de a folosi mesagerul popular web Gadu-Gadu. Este datorită lui că vă puteți apropia complet de prietenii dvs. Pentru a trimite un mesaj text datorită GG, tot ce trebuie să faceți este să adăugați o persoană de la care vrem să vă conectăm.

Faceți clic pe anterior adăugat a lua legatura de două ori. În așa fel încât să apară o fereastră de mesaj. Pe teren pentru introducerea textului există două opțiuni: TEXT și SMS. Desigur, alegem această secundă și din lista dezvoltată a operatorului de rețea celulară, din care folosim persoana la care trimitem SMS-uri. Acum introduceți conținutul mesajului și numărul de telefon și faceți clic pe Trimite. Ultima operație pe care trebuie să o facem astfel încât textul să ajungă la destinatar este o rescriere specială cod Din imagine și apăsând butonul BINE. În acest fel, ați reușit să trimiteți un SMS de la computerul nostru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu