Principal » Internet » Cum să trimiteți un SMS de la GG?

Cum să trimiteți un SMS de la GG?

Internet : Cum să trimiteți un SMS de la GG?

Trebuie să trimiteți un SMS unui prieten urgent și nu aveți un telefon cu dvs. sau ați terminat contul dvs. în contul dvs? Dacă sunteți un utilizator Gadu-Gadu Messenger este o problemă a capului! Nu ați trimis niciodată mesaje text prin GG și doriți să aflați cum să faceți acest lucru? Vă invităm să citiți.

Gadu-Gadu Acesta este cel mai popular comunicator de internet polonez. În plus față de funcția standard a conversațiilor cu prietenii din lista de contacte, are și multe opțiuni suplimentare. Una dintre ele este abilitatea de a trimite mesaje text. Cum să o facă? Tot ce trebuie să faceți este un prieten la care vrem să trimitem un mesaj text apare pe lista noastră de contacte GG. Faceți clic pe selectat a lua legatura de două ori, astfel încât a apărut o fereastră de conversație cu un câmp pentru a intra în text.

În câmpul de text, avem două opțiuni: TEXT și SMS. Alegem această secundă și apoi din listă, selectați operatorul de rețea celular corespunzător și introduceți numărul de telefon al prietenului nostru. Acum, acum introducem conținutul SMS-ului, pe care vrem să-l trimitem și să dau clic pe buton Trimite. Acum introduceți codul din imagine și apăsați BINE. Gata, tocmai am reușit să trimitem un SMS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu