Principal » Internet » Cum să trimiteți un fișier mare unui prieten?

Cum să trimiteți un fișier mare unui prieten?

Internet : Cum să trimiteți un fișier mare unui prieten?

Am scris deja despre posibilitatea de a trimite fișiere prin dropboks, care, totuși, dacă nu avem un cont în acest serviciu și nu intenționăm să o înființez? Există încă o mulțime de posibilități. 

În loc să agățând o cutie poștală, care are adesea limite pentru atașament, puteți utiliza site-uri care vă permit să transferați fișiere și să generați o legătură unică cu care vă puteți împărtăși cu prietenii dvs. 

Indiferent dacă acestea sunt fotografii de la scanări de vacanță sau de casă - aveți grijă de securitate. Înainte de a începe să trimiteți un fișier, să îl protejați cu o parolă. Cel mai bine este să utilizați programul de arhivare: Winrar sau 7-Zip . Instrumentele de acest tip sunt foarte mult, vom arăta cum să o faceți printr-un instrument gratuit de 7 zip.

Localizați directorul pe care doriți să îl trimiteți și faceți clic dreapta. Pe listă veți găsi 7-Zip, după ce ați extins opțiunea selectați Adăugare la arhivă.

Acum, trebuie să configurați caracteristica arhivei create. În opțiunea Format de arhivă, selectați cel mai bine format ZIP. Apoi selectați parola din secțiunea de criptare. Parola ar trebui să fie dată unui prieten. Nu ar trebui să fie prea simplu, astfel încât nimeni să nu o poată rupe. Merită să utilizați litere mari și mici, numere și caractere speciale, cum ar fi # [email protejat

Când fișierul nostru este deja pregătit - puteți alege unul dintre site-urile de partajare. Dacă fișierul este prea mare și nu îndeplinește cerințele de serviciu, atunci când creați o arhivă, puteți împărți fișierul la părți. Utilizatorul după descărcarea tuturor elementelor va începe despachetarea fișierului, iar programul în sine le va conecta împreună. 

Puteți utiliza unul dintre numeroasele site-uri gratuite: Turbobit, Egofile, Catshare sau Rapidgator. De fiecare dată când trimiteți fișierul rulează în mod similar:

Alegeți un fișier pentru a trimite și a activa încărcarea. În funcție de dimensiunea fișierului și de viteza internetului, acest lucru poate dura câteva secunde, până la mai multe ore. După acest proces, vom primi o legătură unică. Acum trimiteți-o prietenului dvs. și introduceți parola pentru a despacheta arhiva. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu