Principal » Android » Cum se detectează o unitate externă?

Cum se detectează o unitate externă?

Android  : Cum se detectează o unitate externă?

După conectarea unității externe, sistemul nu oferă acces la date? Iată soluțiile probabile ale problemei. 

Teoretic, unitatea externă ar trebui să ruleze când conectați fișa la USB. Dacă acest lucru nu se întâmplă, este posibil ca unitatea să devină electricitate nu numai din autobuzul USB și are nevoie de putere externă. Verificați dacă locuința nu are o ieșire la o sursă de alimentare tradițională. Unele discuri au nevoie de un cablu dublu - atunci discul trebuie conectat la două porturi USB, astfel încât dispozitivul să primească mai multă energie electrică.  De asemenea, merită să încercați să conectați discul la un alt port USB.

Dacă contează pur tehnic pe care le-am stabilit, trebuie să mergeți la setările sistemului. 

Dacă în Windows Explorer, în panou Calculatorul meu, Nu puteți vedea o unitate externă, mergeți la Opțiuni Managementul discului. Pentru a face acest lucru, introduceți în motorul de căutare sau găsiți în Panou de control applet Managementul calculatorului. Apoi selectați opțiunea Magazine -> Management disc.

Acolo puteți vedea toate discurile conectate la computer. Poate că acest nevoi Calculatorul meu, Afișează aici. Problema poate fi în absența literelor de disc. Pe unitatea externă, faceți clic dreapta și Schimbați litera de unitate.

După acest proces, discul trebuie afișat în panou Calculatorul meu.

Recomandat
Lasă Un Comentariu