Principal » Android » Cum se utilizează memoria USB? Cz.1

Cum se utilizează memoria USB? Cz.1

Android  : Cum se utilizează memoria USB? Cz.1

Cu câțiva ani în urmă, memoria USB a fost un obiect gadget aproape obligatoriu pentru fiecare utilizator de computer. Depozitul de date cu o capacitate de 2, 4, 8 sau 16 GB (există modele cu o capacitate de până la 128 sau 256 GB) a fost o modalitate ideală de a transfera date între computere. Astăzi, memoria Pendrive este, de asemenea, populară, dar încet, în timp ce ei sunt deplasați sistematic de norii din nor. Cum să extindeți durata de viață a memoriei USB?

Astăzi, prima parte a textului care vorbește despre amintirile alternative USB. Desigur, cea mai importantă funcție este transferul de date, dar dacă norii virtuali devin din ce în ce mai populară, popularul pendrive merge încet la Lamusa. Poate că în câțiva ani de acest tip de soluții vor fi uitate, ca dischete de astăzi sau discuri DVD-RW. Din fericire, memoria USB nu este doar o revistă de date pentru filme, fotografii, muzică sau documente. Astăzi și în părțile ulterioare, vom prezenta aplicații alternative pentru aceste gadget-uri populare.

Întregul sistem pe o memorie USB

Una dintre modalitățile de utilizare a memoriei USB neutilizate este instalarea directă a sistemului de operare. Aceasta este o modalitate excelentă de a utiliza unul, configurat "în conformitate cu dvs." Sistem de operare pe diferite computere. Cu toate acestea, trebuie amintit că este necesară o pendrisură de bună calitate (un minim de 8 GB) - un pendrive mic și gratuit cu o capacitate de 2 GB nu va trece examenul. Este adevărat că putem instala Windows Microsoft pe această memorie, dar o soluție mult mai bună va fi instalarea distribuției Linux utilizând programul Pendriveinux.

Instalarea distribuției Linux

Continuând sfatul de mai sus, menționăm că memoria USB (cu o capacitate decentă și viteză de transfer de date) este un depozit excelent pentru sistemul de operare Linux. Oricine a instalat Linux cel puțin o dată și încă se bucură perfect știe ce reprezintă acest sistem și ce avantaje. Cu toate acestea, dacă cineva a folosit întotdeauna sistemul de operare Windows și are unele temeri pentru Linux, poate fi tentat de o versiune de testare încărcată într-o memorie DVD sau USB. În această situație, nu avem nevoie să formatem discul, să ștergeți Windows - pur și simplu creați o așa-numită distribuție live USB Linux și o rulați pe un computer Windows. În plus față de mobilitatea imensă (CD sau DVD, nu punem într-un buzunar, iar un pendrive mic poate fi fixat chiar și la cheile), avem o capacitate mult mai mare (de ex. 8 sau 16 GB) care vă va permite să încărcați orice distribuție a sistemului Linux împreună cu un pachet substanțial de programe necesare. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu