Principal » Software » Cum să ștergeți mesajele și conversațiile de la Skype

Cum să ștergeți mesajele și conversațiile de la Skype

Software  : Cum să ștergeți mesajele și conversațiile de la Skype

Din diferite motive, se poate întâmpla ca vom dori să ștergem istoria conversațiilor noastre de la Web Communicator. Din păcate, unele dintre opțiunile de programe de ștergere a conversației au ascuns destul de mult în opțiunile disponibile de ghidare. Unul dintre ei este Skype. Dacă doriți să eliminați mesajele din acest comunicator și nu știți cum să faceți acest lucru, vă recomand să vă familiarizați cu următorul ghid. Acest text vă arată, pas cu pas cum să scăpați de timp și discuții.

La început, ne-am conectat la comunicator Skype. După ce vă conectați la bara superioară, alegem elementul Skype.

Alegem din meniul dezvoltat Confidențialitate.

Acum o altă fereastră ar trebui să se deschidă. Aici putem vedea o serie de opțiuni disponibile. Cu toate acestea, suntem interesați de secțiune Stocați istoricul chat-ului. Dacă vrem să ștergeți întreaga poveste, faceți clic pe buton Sterge istoricul. Atunci trebuie să confirmați selecția noastră și gata. În acest fel, am scăpat de toate conversațiile actuale care au fost stocate în memoria programului.

Dacă am dori să ștergeți conversațiile pentru viitor după un timp, acesta trebuie șters din meniul derulant din secțiune Stocați istoricul chat-ului Selectați opțiunea corespunzătoare:

- Nu depozitați,

- timp de 2 săptămâni,

- pentru o luna,

- Timp de 3 luni,

- toate povestea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu