Principal » Android » Cum se imprimă un fișier DOC fără Word?

Cum se imprimă un fișier DOC fără Word?

Android  : Cum se imprimă un fișier DOC fără Word?

Cum se imprimă un fișier DOC fără Word? Cu câțiva ani în urmă, se părea dificil sau consumator de timp, dar astăzi - în epoca aplicației online - poate dura o vreme și nu va cere instalarea oricăror software suplimentar. 

Un document creat în Microsoft Word, puteți imprima utilizând pachetele de birou care operează în nor. Vom arăta cum să facem acest lucru utilizând documentele Google incluse în Google Disk (Google Drive).

Pentru a vă conecta la documentele Google, este suficient un cont Google Universal.  Acum trebuie să faceți câțiva pași simpli:

1. Selecteaza o optiune Trimite În fereastra principală a fișierului Google și selectați fișierul sau fișierele pe care doriți să le imprimați.

2. Procesul de transmisie va avea loc. Apoi, pe lista de fișiere de pe disc, localizați fișierul pe care doriți să îl imprimați. Faceți clic dreapta, selectați opțiunea Deschis cu - Google Docs

3. Fișierul va fi deschis în editorul de text. Butonul de imprimare este pe bara de instrumente. 

4. Veți fi transferat la opțiunea de imprimare a browserului Web

5. Dacă nu doriți să imprimați un fișier de browser, puteți salva fișierul într-un document PDF sau altul. O astfel de opțiune poate fi găsită în meniu Fișier - Descărcați ca

Recomandat
Lasă Un Comentariu