Principal » Software » Cum să ștergi registrul?

Cum să ștergi registrul?

Software  : Cum să ștergi registrul?

Registrul sistemului de operare Windows este o bază de date specifică, unde sunt stocate informații de configurare și setări pentru ambele utilizatori, cât și pentru dispozitivele conectate la computerul nostru și toate jocurile și programele instalate sunt stocate. Datorită schimbării frecvente a configurației acestor hardware și software, vor avea loc schimbări frecvente în registru. După ceva timp, există o mizerie neplătită, care merită să se curățească de fiecare dată. Cât de simplu curățați registrul? Despre asta mai târziu.

Curățarea registrului poate fi efectuată manual. Cu toate acestea, acest lucru este destul de complicat și implică posibilitatea de a pierde date importante și chiar daune sistemului. Există câteva aplicații simple pe piață, aplicații gratuite pe care întreaga operațiune de curățare a registrului o îndeplinește practic pentru noi. Acesta este un proces destul de sigur. Unul dintre cele mai bune astfel de programe va fi cu siguranță Ccleaner.

Ccleaner poti descarca AICI. După instalarea acesteia, în panoul principal, selectați opțiunea INREGISTREAZA-TE. Suntem transferați la fereastra corespunzătoare. În partea de jos a ecranului există două butoane.

Printre ei Scanați pentru a găsi probleme. După ce faceți clic, începe scanarea registrului în căutarea intrărilor inutile. După finalizarea scanării, faceți clic pe buton Reparați problemele marcate. Imediat după aceea, vom fi întrebat dacă vrem să susținem registrul actual. Merită efectuată în caz de erori care pot apărea după curățare.

După crearea și salvarea copiilor de rezervă, faceți clic din nou pe reparații toate problemele selectate și gata. Registrul nostru tocmai a fost curățat!

Recomandat
Lasă Un Comentariu