Principal » Internet » Cum să curățați tastatura laptopului?

Cum să curățați tastatura laptopului?

Internet : Cum să curățați tastatura laptopului?

Tastatura laptopului nostru este o revistă reală, praf, bacterii și un gunoi minor. Uneori, nici măcar nu ne dăm seama ce înseamnă cu adevărat între cheile tastaturii noastre. Din când în când, chiar și un laptop ar trebui să fie o curățare decentă, fără să-și uite tastatura. Cu toate acestea, cum să-l curățați cu atenție fără deteriorarea? Iată un ghid scurt.

Nu uitați să curățați tastatura în laptopul nostru. Nu numai din motive igienice, ci și pentru că aceasta ar funcționa corect pe întreaga perioadă de utilizare a computerului. Cazul arată destul de drept dacă avem un laptop cu chei separate care se află în jurul plasticului acoperit și nu lasă niciun contaminat la centru. În acest caz, opriți mai întâi calculatorul, trageți toate cablurile, Pendrive 'y, etc și ajungeți la locul de muncă. Mai devreme, este bine stocată cu aer comprimat (un container similar cu un deodorant standard în spray 'U). La început, folosind aer comprimat aruncați bine toate particulele de praf din fiecare tastatură. Apoi, freacăm suprafața cheii cu o cârpă umedă, având în vedere să nu le împingem prea mult. La sfârșit, de asemenea o cârpă umedă sau un stick cu o lână, curățați bine marginile cheilor. Lăsați un laptop pentru o duzină de câteva minute și gata. Tastatura strălucește ca nou.

Cazul arată puțin diferit de tastatura unui tip mai vechi, în care prăjiturile și murdăria sunt mai ușor de ajuns între chei. Aici, merită să utilizați aer comprimat, dar numai după ce în așteptarea cheilor. Amintiți-vă să obțineți foarte ușor cheile, pentru a nu deteriora cârligele lor. Înainte de a lucra, merită să luați o fotografie a tastaturii noastre, atunci nu greșelând locația cheilor când reintroduceți. După oprirea cheilor, tastatura din interior ar trebui să trateze cu atenție aerul comprimat. Apoi toate cheile umplute pentru a spăla bine (poate fi apă sau o soluție cu alcool) și uscați. După uscat până la un loc și gata. Tastatura noastră va străluci din nou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu