Principal » Internet » Cum să curățați ecranul LCD?

Cum să curățați ecranul LCD?

Internet : Cum să curățați ecranul LCD?

Monitoarele și televizoarele LCD diferă în construcții de la verișorii lor mai vechi CRT. Acest lucru nu este doar despre dimensiunea întregului dispozitiv, ci și pentru materialul pe care ecranul în sine este făcut. Deci, ecranele LCD nu pot fi curățate într-un mod similar cu cele din monitoarele CRT. Mai jos sunt un ghid despre curățarea corectă a ecranelor plate în monitoare și televizoare LCD.

La început, trebuie să ne amintim să dezactivați LCD-ul monitorului / televizorului. După oprirea, puteți vedea spațiu dur sau gras. Apoi, cea mai bună cârpă antistatică uscată (microfibră este o soluție excelentă aici) am frecă suprafața ecranului.

Dacă, după uscarea uscată, există o mulțime de mizerie sau alt tip de murdărie. Nu apăsați mai puternic cârpa pentru ecran pentru ecran. Poate provoca deteriorarea matricei (de ex. Prin apariția așa-numitei. Rău pixel).

Ca o ultimă soluție, o cârpă folosită putem umezi cu ușurință apa cea mai îndepărtată, cu adăugarea minimă de oțet alb. Există, de asemenea, resurse speciale de pulverizare disponibile în magazine pentru curățarea ecranelor LCD. Acestea sunt destul de scumpe, iar soluția menționată înlocuiește perfect acest lucru. După umectarea căilor, încă mai freacă suprafața ecranului. Apoi, folosind o cârpă uscată, curățați monitorul sau un televizor uscat. După o astfel de procedură, ne putem bucura de un ecran strălucitor fără pete.

Recomandat
Lasă Un Comentariu