Principal » Internet » Cum de a alege o unitate externă?

Cum de a alege o unitate externă?

Internet : Cum de a alege o unitate externă?

Doriți să cumpărați un disc care vă va permite să mutați rapid o cantitate mare de date? Iată o mână de sfaturi despre cum să alegeți o unitate externă. 

Discurile externe pot fi împărțite în două categorii importante: 2,5 inch și 3,5 inch. Acestea sunt cele două tipuri de produse care sunt cele mai populare pe piață. În primul caz, avem de-a face cu dispozitive de dimensiuni mici, care sub capacul carcasei de discuri HDD cunoscute de la laptop-uri. În plus față de dimensiuni mici, au, de asemenea, alte avantaje - nu au nevoie de o sursă de alimentare externă, deoarece Tot ce trebuie să faceți cu curentul de la slotul USB. Acest lucru oferă ușurință în toate condițiile, dar afectează prețul. Discurile laptop sunt mai scumpe, prin urmare unități externe de 2,5 inci - de asemenea. 

O unitate de 3,5 inch se bazează pe disc HDD de la un computer PC. Acesta este un dispozitiv mai mare care necesită o sursă de alimentare externă. Nu va fi o problemă la domiciliu, unde vom găsi de obicei un cuib și vom conecta discul la el, dar în mișcare puteți să vă dovediți a fi o problemă. Noutatea sunt acționări SSD, oferind o viteză mare de funcționare, dar pentru majoritatea oamenilor prețul în raport cu capacitatea este prea mare.

Capacitatea discului ar trebui să fie selectată în funcție de nevoile sale, dar Nu merită să cumpărați discuri mai mici de 500 GB

Prin alegerea unui disc extern, fiți atenți la viteza de rotație a discului și memoria cache, care afectează viteza de date salvate și citite. Când unitatea noastră va stoca numai date, pe care ne vom întoarce din când în când, atunci merită să ne gândim la semnificația câtorva duzină de aur pe care îl plătim suplimentar pentru un model mai rapid.

Dacă avem un disc pentru a alege de la USB 2.0 și USB 3.0 la un preț similar, cu siguranță mai bine pentru a ajunge la o versiune USB 3.0, care este mai mult înainte. Interfața USB 3.0 nu este acceptată de toate dispozitivele pe care le cunoaștem, dar devine din ce în ce mai comună, datorită vitezei sale mult mai mari de transfer de date.

Merită să puneți o carcasă solidă care este făcută din plastic durabil. Merită să acordăm atenție calității materialelor plastice și, eventual, colaterale împotriva căderilor sau inundațiilor. Un trivial, dar enervant, poate fi o diodă de lumină prea ascuțită despre funcționarea discului. 

Producătorii de discuri externi sunt foarte mulți. Acesta este cel mai popular digital, Toshiba, Seagate, A-Data sau Verbatim. Este demn de amintit faptul că nu fiecare companie care oferă disc, produce toate componentele. producătorii de disc HDD sunt relativ puține și mai multe companii mai mici sunt de cumpărare părți ale altor producători și le rochii în hainele lor, prin urmare, achiziționarea unei societăți cunoscute puțin nu înseamnă că vom cumpăra un disc despre calitate slabă. Cel mai probabil, acesta este încă un producător renumit. 

Dacă producătorul indică modelul de disc utilizat în produsul dvs., trebuie să verificați dacă modelul nu este o urgență. Mai multe ori puteți găsi informații despre discul uzat de pe site-ul producătorului extern al producătorului. Cu numele modelului potrivit, merită să introduceți Internetul. Introduceți un model, verificați recenziile, comentariile utilizatorilor, informații despre o posibilă serie de probleme defecte sau tehnice. Uneori, unele părți ale discurilor sunt defecte și pradă rapid, dar atunci când am lovit un model solid, vom fi în măsură să se bucure de un disc care rulează chiar ani zece. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu