Principal » Internet » Cum de a alege un laptop pentru jocuri?

Cum de a alege un laptop pentru jocuri?

Internet : Cum de a alege un laptop pentru jocuri?

Laptop-uri și jocuri - la prima vedere, ea pur și simplu „nu adăuga “. Din fericire, puteți alege un computer portabil care vă permite să rulați jocuri destul de moderne. Cum să o facă? Suntem deja responsabili.

Înainte de a merge la analiza componentelor de bază de calculator, un caz ar trebui să fie întrebat în mod clar: laptop-uri pentru jocuri sunt un compromis. Aceasta este o propunere pentru persoanele care sunt atât de mobile încât nu își pot permite un computer desktop. 

Dacă jucați doar acasă - mai bine să cumpărați un PC-TA. Pentru bugetul dvs. ales, indiferent dacă este 2000 sau 5000 PLN, veți găsi un computer mult mai eficient, care va avea ocazia să se extindă cu ușurință. Când nu aveți posibilitatea de a utiliza un PC tradițional, nu există nimic altceva ca paginarea prin Laptopurile de oferte. 

Cum alegeți în mod rezonabil un laptop?

Piața electronică mare și magazine cu computere cu calculatoare în ofertele lor cu informații despre procesoare rapide, un număr mare de berbeci și hard diskuri mari, dar gâtul îngust principal într-un laptop este o placă grafică. Deși în datele tehnice, găsim un număr mare de memorie în placa grafică, se poate dovedi că această memorie partajată cu RAM și placa grafică este de fapt un aranjament integrat care nu poate fi eficient. 

Layout-urile integrate sunt foarte populare și adesea montate chiar și în computere la o compartimente mai mari de prețuri de 3000 - 4000 PLN. În acest caz, în ciuda unui procesor I5 dat și o cantitate mare de RAM, placa grafică Intel HD 4000 nu ne va permite să jucăm noi jocuri. 

Când decideți să cumpărați un laptop pentru jocuri, este necesar să alegeți o placă grafică cu un aspect grafic dedicat. În prezent, NVIDIA (GeForce Family) este in prezent principalul furnizor de subansamble, dar vom găsi, de asemenea, laptop-uri cu ATI Radeon (machete). Este de remarcat faptul că, în ciuda unui nume similar ca o placă grafică PC, sistemele mobile sunt caracterizate de mai puțină eficiență. GeForce GT 630m nu va fi la fel de eficient, CO GeForce GT 630. În mod similar, cazul arată cu procesoare. Procesoarele mobile nu pot fi, de asemenea, la fel de repede ca și echivalentele modelului lor din categoria PC. 

Parametrii principali care afectează viteza de jocuri sunt: ​​procesor și placă grafică. Alegerea unui laptop, merită să alegeți un model cu cea mai bună configurație posibilă a acestor două elemente. În prezent, cele mai bune performanțe garantează procesoare aparținând familiei Intel Core i7, cum ar fi i7-3960x, i7-4770k și i7-4900mq. Sistemele AMD sunt puțin mai puțin populare. AMD FX-8350. Minimul pentru player-ul pare procesoare din seria Intel Core i5. Aici este cheia pentru a se potrivi bugetul, deoarece laptop-uri cu procesoare de top nu aparțin cele mai ieftine. 

În mod similar, cazul arată cu carduri grafice: merită atingerea pentru cardurile grafice din seria GTX GeForce și din Radeons HD eficiente. Cele mai puternice laptopuri sunt echipate cu două cărți grafice care lucrează împreună (aspectul SLI în GeForce și Crossfire Cazuri în AMD). Atunci când decide cu privire la un laptop rapid pentru jocuri, este de a lua în considerare în valoare de astfel de plăci grafice GeForce GTX 880m SLI, Radeon HD 8970M CrossFire, precum și versiunile lor unice și NVIDIA Quadro K5100M, Radeon R9 M290x sau Radeon HD 8970M. Alegerea de plăci grafice este dispute, astfel încât înainte de decizia cu privire la achiziționarea, merită să revizuiască prețurile de laptop-uri și verificați rezultatele de performanță actuale ale performanței cardului. Dacă nu putem cumpăra un laptop echipat cu cea mai eficientă carte, merită să punem la dispoziție grafică cu cel mai mare număr de memorie proprie (greșită), deși acest lucru nu este singurul criteriu: este, de asemenea, important, de exemplu, de exemplu. împrăștiere.

După selectarea celor doi parametri de bază ai unui laptop pentru player, trebuie să examinați alte probleme. Problema discului și memoria RAM este mai simplă. Aceste componente sunt la fel de ușor ca în PC. 

Cu un buget mare pe un notebook, este în valoare de a pune pe un disc SSD, care este caracterizat printr-o lucrare liniștită și cel mai important - eficiență. Utilizatorul va simți diferența deja în timpul începerii sistemului, să nu mai vorbim de jocuri. Dacă nu avem capacitatea de a conduce un SSD, trebuie să alegeți o unitate tradițională, cât mai curând posibil - viteza ar trebui să fie de cel puțin 7200 rpm. Atunci când alegeți o memorie RAM, nu putem fi ghidați numai de mărimea sa exprimată în gigaocteți, dar și un tip (de ex. DDR3) și alpinism (1600 MHz).

Un alt aspect al gărzii este ecranul - aici vom alege în funcție de preferințele dumneavoastră și standardele de mobilitate de care avem nevoie. Un minim pentru jocuri este un laptop de 15 inch. 17-fripturile sunt mult mai convenabile, dar, de asemenea, mai greu. Merită să ne amintim că laptopul pentru jocuri ar trebui să aibă o ieșire HDMI care vă permite să conectați cu ușurință computerul la monitor sau la televizor și să continuați gameplay-ul pe ecranul mai mare. 

Cumpărarea unui laptop De asemenea, este importantă calitatea locuințelor, opiniile despre serviciul de garanție sau confortul tastaturii, din care vom folosi în timpul jocului. În timpul distracției, tastatura numerică utilizată în unele producții va fi utilizată. Lipsa sa poate provoca unele probleme care pot fi cele mai des eliminate prin modificarea layout-ului standard al butoanelor de control. 

Piața laptopului este plină de diferite tipuri de produse, dar majoritatea, datorită unei plăci grafice integrate, nu va îndeplini cerințele jucătorilor. Este de remarcat cu atenție oferta, găsirea unei măsuri de aur între preț, ca o capacitate de subansamble. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu