Principal » Internet » Cum se afișează notificările Android pe computer? Cz.1

Cum se afișează notificările Android pe computer? Cz.1

Internet : Cum se afișează notificările Android pe computer? Cz.1

Înainte de noi, o serie scurtă de sfaturi pentru soluții care ne vor permite să prezentăm notificări de pe smartphone-ul sau tableta cu Android pe ecranul unui computer. Contrar aparițiilor, acest lucru nu este deloc dificil și doar câteva momente la notificările de apeluri noi sau mesaje observate pe ecranul computerului. Să verificăm cum să o facem și ceea ce este necesar pentru a face acest lucru.
Mulți oameni petrec mult timp în fața ecranului computerului, de exemplu. la locul de muncă sau de lucru acasă. Uneori nu avem timp să ne uităm la momentul în care un comprimat sau un smartphone în căutarea de noi apeluri primite, SMS sau MMS. De asemenea, se întâmplă că la locul de muncă există o interdicție de utilizare a telefonului. Cum să reziste? Interesant, nu există prea multe probleme, doar să cunosc câteva trucuri interesante și aplicații utile.
Dacă vrem să fim actualizați cu notificările pe un dispozitiv Android, așteptăm un telefon sau un mesaj important, dar nu putem renunța de la computer în fiecare moment, tot ce trebuie să faceți este să instalați o aplicație specială care funcționează cu browsere web, care afișează informații despre conexiuni noi, SMS, e-mail etc. Vorbesc despre aplicație Notificări pe ecran, Care, după instalarea pe Android conectează dispozitivul la browser-ul Mozilla Firefox sau Google Chrome și afișează notificările speciale și mesajele în ferestrele speciale. Minus? Nu putem scrie înapoi la un SMS sau sună înapoi, dar cel puțin suntem conștienți de faptul că cineva vrea să ne contacteze.
Notificări de pe desktop - Instalarea și utilizarea serviciilor
Desigur, mai întâi mergem la magazinul Google Play și căutăm cererea Notificări pe ecran, Apoi îl instalăm pe dispozitivul preferat. La instalare, aplicația vă va conduce pas cu pas prin toate opțiunile de configurare, permițând chiar utilizatorilor novici fără prea multă experiență, pot face față tuturor opțiunilor și funcțiilor.

După instalare, executăm aplicația pe dispozitiv și mergeți la opțiunea pentru a activa afișarea notificărilor. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe "Deschiderea setărilor de accesibilitate", apoi opțiunile dispozitivului, activați funcția de notificare în fila "Services " în conformitate cu "Noticațiile desktop".

După revenirea la notificările desktop, în Nr. 3 Vom găsi un cod special care ar trebui să fie introdus în locul potrivit pentru browser. Pentru a activa serviciul, căutăm pur și simplu adăugarea de "notificări desktop" în magazinul Chrome Web Store sau în directorul extensiei Firefox, îl instalez în browserul preferat și apoi în meniu, introduceți codul afișat în meniu pe dispozitiv.

De acum înainte, pe dispozitiv apare o notificare, vom vedea informații despre ecranul computerului de pe ecran. Din păcate, amintiți-vă că mesajele sunt active numai când rulează pe un computer cu un plugin de browser instalat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu