Principal » Internet » Cum să dezactivați un touchpad într-un laptop?

Cum să dezactivați un touchpad într-un laptop?

Internet : Cum să dezactivați un touchpad într-un laptop?

TouchPad într-un laptop este un aditiv extrem de util, înlocuind un șoarece tradițional. Acest lucru este necesar în special de exemplu. În mișcare, când operațiunea obișnuită a mouse-ului este pur și simplu imposibilă. Din păcate, un touchpad poate face un loc de muncă, de exemplu, din când în când. În timp ce scrieți - poate. mutați cursorul într-un alt loc etc. Să verificăm cum să dezactivați touchpad-ul într-un laptop?
Interesant, excluderea TouchPad nu este dificilă și există mai multe moduri. Dacă avem un dispozitiv modern cu un set de drivere, putem dezactiva touchpad-ul în orice moment utilizând o combinație specială de chei np. Fn + F6. Tasta F poate fi diferită în funcție de model - verificați-l în instrucțiuni sau găsiți cheia cu simbolul TouchPada (Gładzik).

Există, de asemenea, oa doua metodă care se reduce la programul Touchpada. În unele dispozitive veți găsi un software special care vă permite să configurați mai multe funcții ale panoului tactil, inclusiv excepția sa. De obicei, acest tip de program se ascunde într-o tavă de sistem pe ceas, iar pictograma sa seamănă cu un touchpad cu butoane. Opțiunile ar trebui să fie în opțiunea de a opri complet Touchpada.

Recomandat
Lasă Un Comentariu