Principal » Internet » Cum să dezactivați traducerea site-ului în Google Chrome?

Cum să dezactivați traducerea site-ului în Google Chrome?

Internet : Cum să dezactivați traducerea site-ului în Google Chrome?

Google Chrome este, fără îndoială, una dintre cele mai bune și cele mai funcționale browsere web disponibile în prezent pe web. O mulțime de funcții și unelte sunt, fără îndoială, unul dintre avantaje, dar unele aditivi pot irita. Vorbesc, printre altele, despre propunerile de traducere a paginilor din alte limbi la poloneză. Cum să-l dezactivați?
Desigur, acest lucru este foarte simplu și nu ar trebui să provoace probleme chiar și unui utilizator începător. Deși traducerea părților este utilă, dar propunerile pop-up din partea superioară sunt capabile să deranjeze și să înșele - utilizatorul poate traduce pagina în orice moment în orice moment, făcând clic pe butonul din dreapta al mouse-ului dintr-un câmp liber , apoi selectarea opțiunii corespunzătoare din meniul contextual.
Pentru a dezactiva traducerea site-ului în Google Chrome Pornim browser-ul, apoi treceți la setări făcând clic pe butonul MENU din colțul din dreapta sus și apoi selectați "Setări " din listă. În următoarea etapă din partea de jos a ferestrei din fila "Setări ", faceți clic pe "Afișați setările avansate...", Apoi eliminați câmpul " oferă o parte a părților în alte limbi ". De acum încolo de browser Google Chrome Nu va oferi traduceri și, astfel, nu va disipa la vizionarea site-urilor străine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu