Principal » Software » Cum să dezactivați notificările și sunetele în Windows 7?

Cum să dezactivați notificările și sunetele în Windows 7?

Software  : Cum să dezactivați notificările și sunetele în Windows 7?

Folosind Windows 7, cu siguranță suntem de câteva ori pe zi, suntem acoperiți cu "sfaturi" și notificări de sistem împreună cu sunete enervante. Inițial, nu se deranjează, dar în timp, când vrem să ne concentrăm asupra muncii sau divertismentului, numeroasele notificări pot fi supărate. Cum să le dezactivați?

Windows 7 este cunoscut pentru dorința sa de overorome de a notifica utilizatorul practic orice acțiune posibilă și evenimente. Este destul de enervant, iar dacă am instalat și activat o serie de programe care rulează în fundal, numărul de notificări poate pur și simplu copleși. Din fericire, este posibil să se excludă notificările pop-up, deși acest lucru necesită interferențe în registru, motiv pentru care suntem de avertizăm utilizatorii novice - eroarea poate deteriora sistemul de operare!

Cum să dezactivați pop-up-urile de notificare?

Este adevărat că excluderea notificărilor pop-up care sunt generate de toate programele care operează în fundal sunt foarte simple, dar începătorii care nu au editat niciodată registrul ar trebui să fie foarte atenți. 

În primul rând, deschidem redactorul de registru. În acest scop, accesați meniul Start, apoi introduceți "Regedit " și apăsați Enter. Apoi du-te la calea:

Hkey_current_user software Microsoft Windows Currentversion Explorer Avansat

În pasul următor, în fereastra dreaptă, faceți clic dreapta și din meniul contextual, selectați "New "> "DWORD valoare (32-biți) ". Amintiți-vă să numiți "EnableballOontips " și să-i dați 0 (zero). După finalizarea acestor pași, închidem editorul de registry și apoi reporniți computerul. De acum înainte, toate notificările vor fi dezactivate. Dacă vrem să le întoarcem din nou, du-te doar la editorul de registry și să ștergeți cu o clipă a creat o clipă în urmă. 

Cum să dezactivați sau să modificați sunetele sistemului?

Dacă, în plus, avem și un sunet de notificare destul de mare, putem schimba sau dezactiva complet. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe simbolul difuzorului din tava de sistem, apoi din meniul contextual, selectați "Sunete".

După un timp în fereastra care apare, va apărea o listă a tuturor sunetelor active la un moment dat, care sunt redate pe o anumită acțiune, de exemplu, când activați sau dezactivați computerul, atunci când se golește coșul ETC. Pentru a modifica sau a dezactiva sunetul, pur și simplu faceți clic pe o anumită acțiune pe listă, și apoi din meniu, selectați sunetul din secțiunea de disc (făcând clic pe „Browse “) sau selectați „Nici unul “ în cazul în care pentru o anumită acțiune de meniu nu dorește să atribuie nici un semnal sonor. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu