Principal » Internet » Cum să dezactivați mesageria vocală în joc?

Cum să dezactivați mesageria vocală în joc?

Internet : Cum să dezactivați mesageria vocală în joc?

Aveți o problemă cu excluderea mesageriei vocale în joc? În acest ghid prezentăm o soluție la această problemă.


Cum să dezactivați mesageria vocală în joc?
În funcție de tipul de serviciu, putem dezactiva mesageria vocală în mai multe moduri:
Voicemail Lite - opriți prin introducerea codului de pe tastatura numerică: * 111 * 144 * 2 # și confirmați cu butonul de conectare.
Standardul de mesagerie vocală - nici o posibilitate de a opri. Vă rugăm să contactați cu Oficiul de service pentru clienți. Pentru a face acest lucru, sunați la consultant sub numărul 2601 (în cazul unui telefon plus) sau sub număr 601 102 601 (de la orice telefon). Apoi, specificați informațiile necesare despre care vor fi activate și mesageria vocală va fi activată.
Mesagerie vocală pe e-mail - opriți prin introducerea codului de pe tastatura numerică: * 111 * 9 * 2 # și confirmați cu butonul de conectare.
Mesageria vocală - opriți prin introducerea codului de pe tastatura numerică: * 111 * 5 * 2 # și confirmați cu butonul de conectare.
Cum să dezactivați mesageria vocală în joc pe card?
Soluția cea mai simplă este modificarea setărilor în serviciu Play24 Doar conectați-vă la contul dvs. la // Login.Joaca.PL / P4-IDP2 / Loginform.la; JSESSIESID = 841E13D722CABF1A978C3D7208B2D607.Sso21 și du-te la Setări vocale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu