Principal » Software » Cum să dezactivați hibernarea?

Cum să dezactivați hibernarea?

Software  : Cum să dezactivați hibernarea?

Mulți oameni folosesc funcția de hibernare, deși, de asemenea, un grup mare de utilizatori de calculatoare nu a folosit niciodată această soluție, nu utilizează și nu intenționează să utilizeze. Este pentru acest al doilea grup de oameni să pregătească următorul sfat rapid.
Dacă cineva nu vrea să folosească funcția de hibernare, doar opriți în mod tradițional calculatorul, opriți complet această funcție. Aproape nimeni nu știe că funcția de hibernare, chiar neutilizată ia o mulțime de resurse de sistem. Cu toate acestea, trebuie amintit că scutirea acestei funcții necesită interferențe în registrul de sistem - vă recomandăm să aveți grijă deosebită!
În primul pas, mergem la editorul de registru de sistem. În acest scop, mergem la Start Meniu, introduce Regedit, și apoi apăsați tasta Entery. După un timp, va apărea fereastra editorului în care mergem la următoarea cheie:
Hkey_local_machine sistem CurrentControlset Control Power

După ce faceți clic pe dosar Patter În partea dreaptă, intrările de editare. Suntem interesați doar Hibernateenabled și Hiberfilesizer - Faceți dublu clic pe fiecare intrări, apoi schimbați valoarea la 0.

Recomandat
Lasă Un Comentariu