Principal » Software » Cum să dezactivați cererea de parolă în Windows 7?

Cum să dezactivați cererea de parolă în Windows 7?

Software  : Cum să dezactivați cererea de parolă în Windows 7?

Foarte adesea după deconectare, trecerea la hibernare sau suspendare și repornirea sistemului, suntem rugați să furnizăm o parolă sau făcând clic pe numele de utilizator. Dacă o singură persoană utilizează computerul, astfel de precauții sunt complet inutile. Deci, cum să dezactivați această funcție enervantă?
Dacă vrem să dezactivați o funcție de siguranță ciudată și enervantă, urmați instrucțiunile. În primul rând, mergem Start Meniu Și faceți clic pe Panou de control. În pasul următor, mergeți la fila Opțiuni de putere și cu planul de alimentare selectat și faceți clic pe Modificați setările planului. După trecerea la setări, faceți clic pe Schimbați opțiunile de alimentare avansate.

Într-o fereastră nouă, căutăm poziția pe lista de setări Necesită parolă la reluarea, și apoi selectați din lista opțiunilor disponibile Nu. După aceste setări, în reluarea activității sistemului după hibernare, vom putea merge la lucru imediat fără a fi nevoie să introduceți o parolă sau să faceți clic pe numele de utilizator.

Recomandat
Lasă Un Comentariu