Principal » Software » Cum să dezactivați defragmentarea automată?

Cum să dezactivați defragmentarea automată?

Software  : Cum să dezactivați defragmentarea automată?

Defragmentarea fișierelor este o caracteristică destul de utilă care vă permite să mențineți sistemul și structura fișierului în PEG. Defragmentare o dată pentru o perioadă de timp (de ex. O dată la două săptămâni), este suficient - porniți această funcție atunci când nu utilizați computerul. Din păcate, uneori sistemul în sine îndeplinește această operațiune în conformitate cu programul fără a ne cere permisiunea. Cum să-l dezactivați?
Dezactivarea defragmentării automate este foarte simplă și chiar și utilizatorii începători nu ar trebui să provoace probleme. În primul rând, mergem Calculator, și apoi porniți butonul drept al mouse-ului de pe partiția selectată și selectați din meniul contextual Proprietăți.

După un timp, va apărea o fereastră în care mergem la marcaj Instrumente, Și dacă facem clic pe opțiune Defragmentare. În fereastra următoare, faceți clic pe opțiune Configurați programul, și avem opțiunea Rulați în funcție de program. După verificarea acestei opțiuni, faceți clic pe BINE, și apoi porniți computerul din nou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu