Principal » Software » Cum să dezactivați actualizările în Windows 8?

Cum să dezactivați actualizările în Windows 8?

Software  : Cum să dezactivați actualizările în Windows 8?

Actualizările sistemului de operare Windows sunt foarte importante și vă ajută să vă protejați computerul împotriva unor noi amenințări care curg de pe Internet. Cu toate acestea, dacă nu folosim rețeaua în fiecare zi numai din când în când, conectăm NP. Smartphone cu o funcție de router și utilizați un pachet de date, descărcarea actualizărilor poate utiliza o limită de date foarte rapidă. Deci, cum să dezactivați actualizările în Windows 8?
Pentru a accesa panoul Pentru a modifica setările de actualizare, mouse-ul trebuie indicat în colțul din dreapta jos al ecranelor și apoi mutați indicatorul mouse-ului. Apoi mergeți la setări, articole Schimbă setările și făcând clic pe opțiune Actualizări și recuperare. În pasul următor, faceți clic pe poziția Modificați modul de instalare a actualizărilor.

În zona Actualizări importante Putem alege opțiunea potrivită. În plus, putem selecta opțiuni pentru Actualizări recomandate și alte actualizări ale produselor Microsoft. După selectarea tuturor opțiunilor, faceți clic pe butonul Utilizare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu