Principal » Software » Cum să dezactivați actualizările în Windows 7?

Cum să dezactivați actualizările în Windows 7?

Software  : Cum să dezactivați actualizările în Windows 7?

Actualizările sistemului de operare sunt foarte importante, deși pot împiedica munca de muncă sau taxele de calculator de zi cu zi. Din fericire, putem dezactiva actualizările automate și putem decide despre ce și când va fi instalat. Cum să o facă?
Dezactivarea actualizării Windows 7 nu este dificilă, dar trebuie amintit că totalul actualizărilor pot afecta funcționarea sistemului, componentele individuale, precum și siguranța datelor noastre private, ca în corecțiile, există, printre altele, Patch-uri de securitate și soluții pentru probleme de strângere și etanșeitate Fiabilitatea sistemului. Cu toate acestea, dacă suntem hotărâți, putem merge la acțiune.
În primul rând, faceți clic pe meniu start, mergem la Panou de control, Căutăm articolul numit Windows Update Și în fereastra următoare din stânga, alegem opțiunea Schimbă setările.

După un timp, vor apărea setările actualizărilor automate. Faceți clic pe meniul derulant și selectați opțiunea corespunzătoare. Dacă doriți să opriți complet actualizările (nu sunt recomandate), selectați opțiunea Nu verificați dacă există actualizări. Când alegem și confirmăm această opțiune, sistemul nu va verifica dacă sunt disponibile actualizări importante. Cu toate acestea, dacă doriți să controlați ce și când sunteți instalat, vă recomandăm să selectați opțiunea Căutați actualizări, dar permiteți-mi să aleg dacă să descărcați și să le instalați.

Recomandat
Lasă Un Comentariu