Principal » Software » Cum să dezactivați actualizarea Windows 7

Cum să dezactivați actualizarea Windows 7

Software  : Cum să dezactivați actualizarea Windows 7

Uneori se întâmplă că suntem într-o situație în care este necesar să dezactivați actualizarea automată a sistemului de operare Windows 7. Motivele sunt diferite și nu vom scrie despre ei aici. Următorul text scurt și, de fapt, afișează instrucțiunile pentru oprirea actualizării automate a Microsoft Windows cu numărul 7.

La început începem PANOU DE CONTROL. Ulterior, în funcție de modul în care avem vizualizarea setată (pe exemplu Icoane mici) Găsim și faceți clic pe fereastră Windows Update. Dacă nu puteți găsi această opțiune, tot ce trebuie să faceți este să utilizați o comandă rapidă pentru a căuta, adică Ctrl + F Și introduceți actualizarea Windows.

Acum mergem la opțiuni SCHIMBĂ SETĂRILE Și alegem din meniul derulant Nu verificați dacă există actualizări.

Aici, cu siguranță, putem deselecta și toate setările recomandate de Microsoft. Următorul pas este confirmarea alegerii dvs. făcând clic pe butonul OK. La sfârșit, vom confirma din nou alegerea noastră BINE.

ATENŢIE!

Vă rugăm să rețineți că excluderea actualizărilor de actualizare Windows poate fi expusă la diverse atacuri, care privează un sistem de amendamente importante care sunt livrate cu actualizări ulterioare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu